Ταραχή Ευκλείδη για τον εξάδελφο

Ταραχή Ευκλείδη για τον εξάδελφο08.11.2017Παρασκήνιο

Διαρροή από κύκλους του με αναφορές για «νονούς» μετά την αποκάλυψη για την «εισπρακτική» της ΔΕΗ

Οι κύκλοι του κ. Τσακαλώτου μάλλον ταράχτηκαν από την αποκάλυψη της «δημοκρατίας» για τον ξάδελφο του υπουργού Οικονομικών, που μπήκε σαν κοράκι μαζί με άλλους για να εισπράξει τα 2,4 δισ. ευρώ από όσους χρωστούν στη ΔΕΗ. Και ανακάλυψαν κατηγορίες (που εμείς δεν αποδώσαμε) για «οικογενειακή ευθύνη», αλλά προφανώς έχουν τη μύγα και μυγιάζονται, γνωρίζοντας

ότι η «δημοκρατία» απλώς έγραψε την αλήθεια.

Εκείνο που αναδείξαμε ήταν ότι ο εξάδελφος του κ. υπουργού μπήκε στο παιχνίδι των ληξιπρόθεσμων, κόντρα στις πολιτικές που ο κ. Τσακαλώτος ως αριστερός καλείται να υπηρετήσει για την προστασία των αδύναμων πολιτών, που αναγκάστηκαν λόγω της φορομπηχτικής πολιτικής και αυτής της κυβέρνησης να μην είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.

«Μυστήρια»

Οι κακές οικογενειακές σχέσεις τους αφορούν τους ίδιους και όχι εμάς. Και καλό θα ήταν, μια που οι, κατά κομματική δήλωσή τους, «άθεοι» έχουν και θεολογικές ανησυχίες εντρυφώντας στα μυστήρια, να μας ενημερώσουν ποιους... νονούς εννοούν, για να τους απαντήσουμε δεόντως. Διότι διαπιστώνουμε ότι, ευρισκόμενοι μάλλον υπό κατάληψη μνημονιακού δαιμονίου, οι... κύκλοι χρειάζονται εξορκισμό, διά τον οποίον μπορούμε να τους αποστείλουμε εις κατάλληλα πρόσωπα.

Διά την ιστορία καταγράφουμε την απάντηση των... κύκλων: «Σήμερα, ανακαλύφθηκε και η “οικογενειακή ευθύνη” για να συνεχιστεί το σίριαλ με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο. Αφού ο “ξάδελφος” δουλεύει σε εταιρία που αναλαμβάνει έργα διαχείρισης δανείων, δεν μπορεί, κάπου θα εμπλέκεται και ο υπουργός. Μια συγγενική, όμως, σχέση δεν σημαίνει (πάντα) και ιδιαίτερες επαφές - πολύ περισσότερο όταν έχουν συναντηθεί 2-3 φορές σε δημόσιες εκδηλώσεις...

Αντίθετα, ευθύνες, κατά την Εκκλησία, που με τόση ευλάβεια υπηρετούν ορισμένοι εκδότες εφημερίδων, έχει ο ανάδοχος, ο νονός, καθώς το βάπτισμα δεν έχει ρόλο κοινωνικού χαρακτήρα (πολιτική προβολή και καριέρα...) αλλά πνευματικό και ουσιαστικό. Εκεί θα πρέπει τώρα να στρέψουν την προσοχή τους οι ταγοί της αντικειμενικής ενημέρωσης: Ποιος βάπτισε τον Ευκλείδη Τσακαλώτο προκειμένου να αναδειχθούν οι ευθύνες που του αναλογούν, και για την Αριστερά και για τον ΠΑΟΚ! Απεταξάμην...»

ΥΓ. Απεταξάμην γενικώς τα «κοράκια» και τους «γύπες», σύντροφοι. Κάτι που δεν είδαμε στη διαρροή σας...

Keywords
Τυχαία Θέματα