Η Μαρία Ανδρούτσου που άφησε το σανίδι και ροκάρει!

Η Μαρία Ανδρούτσου που άφησε το σανίδι και ροκάρει!19.01.2018Τέχνες

Η Μαρία Ανδρούτσου παίρνει τον ρόλο της guest ερμηνεύτριας, σήμερα στις 21.30, στο Eightball

Από την
Ελένη Σκάρπου

Είναι από τις ηθοποιούς που έχουν αγαπηθεί πολύ, τηλεοπτικά και θεατρικά. Οι ρόλοι της εναλλάσσονται κατά καιρούς και την ανακαλύπτουμε κάθε φορά σε νέα υποκριτική διάσταση. Ανθρωπος

φτιαγμένος από ανάλαφρη πάστα, με χαρά και ενθουσιασμό σε ό,τι κάνει, η Μαρία Ανδρούτσου αφήνει για λίγο το σανίδι και τα τηλεοπτικά πλατό, και ξεκινά μια νέα πορεία τραγουδώντας τη μουσική που άκουγε από παιδί.

Με φόντο τις ροκ καταβολές της, λοιπόν, θα τη συναντήσουμε απόψε στη σκηνή του Eightball, σε ένα guest παρέα με τους Johnny Deep and The Bandanas. Λίγο μετά τις 21.30, τα 80s και τα 90s παίρνουν φωτιά κι εμείς μαζί τους.

Με τους Marian

Εκείνη εμφανίζεται στο δεύτερο μέρος και θα ερμηνεύσει τραγούδια αγαπημένα, που λέει και με την καινούργια μπάντα της, τους Marian. «Μου το πρότειναν και δέχτηκα αμέσως. Με τον Johnny Deep, άλλωστε, η σχέση μας ξεκίνησε μόλις χθες, στις πρόβες, και ήταν θυελλώδης. Είναι σαν να γνωριζόμαστε χρόνια, μια και συντονιστήκαμε πλήρως στην τρέλα» αναφέρει η γνωστή ηθοποιός και πλέον τραγουδίστρια.

Οι πρόβες της για την αποψινή βραδιά με το σχήμα του Johnny Deep πραγματοποιήθηκαν στο θρυλικό studio της Θεσσαλονίκης, το Red House.

Στην Αθήνα, τα πράγματα είναι εστιασμένα για εκείνη σε μια νέα αρχή. Με τους Marian, το νέο συγκρότημά της, λέει ότι η ροκ μουσική είναι ανεξάντλητη και πως θέλει να την ανακαλύψει απ’ άκρη σ’ άκρη. «Πάντα άκουγα ροκ. Τώρα, όμως, ήταν η στιγμή που είμαι διαθέσιμη και μπόρεσα να το υλοποιήσω. Τώρα πήρε σάρκα και οστά η μπάντα και τώρα υπάρχει ο χρόνος για να μπορέσω να ασχοληθώ με το project αυτό. Το σκεφτόμουν εδώ και δύο χρόνια, αλλά το να “δέσεις” με άλλους ανθρώπους γι’ αυτόν τον σκοπό έχει δυσκολίες, θέλει πολλές πρόβες και θυσίες» εξομολογείται η Μαρία Ανδρούτσου και, μαζί με τον Τάσο Σωτηράκη, τον Τόνι Μιχαλακόπουλο, τον Γιώργο Μάνο και τον Παντελή Μπακογεώργο, μας προκαλεί να γνωρίσουμε τους Marian.

«Στη μουσική που όλοι αγαπήσαμε»

«Οι εμφανίσεις μας ξεκίνησαν πρόσφατα και είναι αφιερωμένες στη μουσική που όλοι αγαπήσαμε, ερωτευτήκαμε, παρτάραμε και χορέψαμε μέχρι το πρωί. Είναι αγαπημένα κομμάτια από τα 80s, 90s, αλλά και από τα 00s.
Με τους Marian νιώθω πολύ οικεία. Γελάμε, μοιραζόμαστε όλες τις ιδέες μας πάνω σε αυτό που κάνουμε και μας ενδιαφέρει το καλό αποτέλεσμα. Υπάρχουν απίστευτη τρέλα και χιούμορ, κι ας μην έχουμε ακόμη τον δικό μας χώρο» τονίζει η ίδια και δηλώνει έτοιμη να γράψει μουσική και στίχους για επερχόμενα κομμάτια μαζί με τους Marian. «Προς το παρόν διασκευάζουμε κομμάτια. Είναι, όμως, στα σχέδιά μας να γράψουμε δικά μας. Δεν το έχω κάνει ποτέ, αλλά είναι πρόκληση» παραδέχεται η Μαρία.

«Ο,τι μου λείψει θα το κάνω»

Στη σκηνή του Eightball, απόψε, αλλά και με την μπάντα της θα την ακούσουμε να ερμηνεύει με πάθος γνωστές μελωδίες από Billy Idol, Joan Jett, Aerosmith, Nirvana, Kiss. Θα μας ξαφνιάσει, επίσης, μέσα από ποπ επιτυχίες, δοκιμάζοντας τη ροκ εκδοχή τους, και μάλλον αυτό που κάνει της αρέσει πολύ, γιατί, όπως υποστηρίζει, δεν της λείπει κάτι άλλο επαγγελματικά αυτή την περίοδο. «Τίποτα δεν μου λείπει. Ούτε η τηλεόραση ούτε το θέατρο. Αν κάτι μου λείψει, θα το κάνω. Εχω ολοκληρώσει τα γυρίσματα για το σίριαλ του Alpha “Ελα στη θέση μου”, επομένως εύχομαι να έχω live τώρα που έχω χρόνο» λέει και ονειρεύεται όμορφες συναντήσεις εκτός Αθηνών, αν και η ασχολία με το τραγούδι και η τωρινή συνθήκη με τους Marian δεν είναι ένα όνειρο που είχε από παιδί. Από παιδί, βέβαια, λάτρευε τον John Bon Jovi.

Στις μεγάλες αγάπες της συγκαταλέγεται ο Steven Tyler από τους Aerosmith. «Αν είσαι ροκ, είσαι σαν έφηβος. Εχεις ρυτίδες εφηβείας. Η ψυχή δεν έχει καμιά ρυτίδα». Η ψυχή της, πάντως, είναι ταγμένη στην πατρίδα της, τη Θεσσαλονίκη, και όποτε επιστρέφει εδώ βρίσκει το καταφύγιό της. Για φέτος εύχεται απλά πράγματα. «Μακάρι να έχουμε περισσότερη χαρά και ενθουσιασμό στη ζωή μας. Αρκεί να έχουμε το θάρρος να αλλάξουμε τα πράγματα στην καθημερινότητά μας» επιμένει η Μαρία Ανδρούτσου.

Keywords
Τυχαία Θέματα