Γλίτωσε από τους απαγωγείς και πήρε το στέμμα της Μις Υφηλίου

Γλίτωσε από τους απαγωγείς και πήρε το στέμμα της Μις Υφηλίου 28.11.2017Πρόσωπα

Στο μέτωπό της, στο σημείο όπου πριν από μήνες είχε νιώσει την κρύα κάννη των όπλων των απαγωγέων της να τη σημαδεύει απειλώντας τη ζωή της, η Ντέμι Λι Νε Πίτερς είδε τώρα να μπαίνει ένα από τα πιο ζηλευτά στέμματα ομορφιάς του κόσμου!

Η Μις Νότιος Αφρική και πλέον νέα Μις Υφήλιος, που μόλις πρόσφατα πήρε

το πτυχίο της στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων και διδάσκει μαθήματα αυτοάμυνας σε γυναίκες, είδε το όνειρό της να γίνεται πραγματικότητα την Κυριακή, στην τελετή που διοργανώθηκε στο καζίνο Planet Hollywood στο Λας Βέγκας.

Η 22χρονη δεν είχε καταφέρει να προφτάσει να χαρεί για τον πρώτο της τίτλο, αυτόν της Μις Νοτίου Αφρικής, καθώς τον Ιούνιο, έναν μήνα μετά από εκείνη τη στέψη της, δέχθηκε επίθεση από αγνώστους ενώ οδηγούσε στο Γιοχάνεσμπουργκ. Οι τρεις ένοπλοι την πλησίασαν ενώ οδηγούσε και υπό την απειλή του όπλου προσπάθησαν να την κρατήσουν όμηρο κλέβοντας το αυτοκίνητό της.

Η νεαρή καλλονή κατάφερε να ξεφύγει και με τη βοήθεια ενός περαστικού, που την πήρε στο Ι.Χ. του, διασώθηκε. Το περιστατικό πάντως δεν την κατέβαλε, αντίθετα, ενίσχυσε το πάθος της για την αυτοάμυνα, με την οποία πια ασχολείται και επαγγελματικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα