Ο Μαρινάκης απαντά (;) στον Καρτερό μέσω facebook

Ο Μαρινάκης απαντά (;) στον Καρτερό μέσω facebook28.11.2017Παρασκήνιο

Σύγκρουση για τα δημοσιεύματα

Μετωπική σύγκρουση ανάμεσα στον Θανάση Καρτερό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη σημειώθηκε με αφορμή ανάρτηση του επικεφαλής του γραφείου Τύπου του Αλέξη Τσίπρα με την οποία βάλλει κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και κατά των ΜΜΕ ιδιοκτησίας

του εφοπλιστή, τα οποία κατονομάζει ως ενορχηστρωτές των επιθέσεων που δέχεται η κυβέρνηση.

«Βλήμα-βλήμα και γωνιά-γωνιά. Black Monday. Πανικός στο Μαξίμου!! Ο Τσίπρας σε κλοιό!! Αιχμάλωτος ο πρωθυπουργός αναζητεί έξοδο διαφυγής!!!! Αυτά και άλλα παρόμοια κοσμούν τα κυριακάτικα του Μητσοτάκη, τα περισσότερα ιδιοκτησίας Μαρινάκη, με αφορμή τη συζήτηση περί βλημάτων στη Βουλή» σημειώνει μεταξύ άλλων ο κ. Καρτερός σε ένα σχόλιο αρκετά «ελαφρύ» για σύμβουλο πρωθυπουργού και πολύ ειρωνικό -καταλήγει με τη φράση «βρεκεκέξ κουάξ-κουάξ» (!)- που ανέβασε στη σελίδα του στο facebook, όπως άλλωστε συνήθιζε να γράφει στα πολλά χρόνια που ήταν βασικός αρθρογράφος της «Αυγής».

«Απέναντι»

Στην απάντησή του προς τον κ. Καρτερό ο επιχειρηματίας αναφέρει μεταξύ άλλων: «Στη Μεταπολίτευση ο ρόλος των Μέσων Ενημέρωσης είναι διακριτός. Αποστολή τους είναι να βρίσκονται απέναντι στην εκάστοτε εξουσία και να ασκούν αξιόπιστα και χωρίς φόβο κριτική στους κυβερνώντες. Θέλω να πιστεύω ότι ο προερχόμενος από την κανονική και ασυμβίβαστη Αριστερά κ. Καρτερός εξακολουθεί να υπερασπίζεται και ως εκπρόσωπος του κ. Τσίπρα τις βασικές αρχές της ελευθερίας του Τύπου. Εκτός κι αν μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα εντός του Μεγάρου Μαξίμου έχει προσβληθεί και ο ίδιος από τον “ιό των καταληψιών”».

Keywords
Τυχαία Θέματα