Χανιά | Προβλήματα με το νερό στη Χρυσοπηγή

Με συχνές διακοπές νερού έρχονται αντιμέτωποι, τις τελευταίες ημέρες, οι κάτοικοι της Χρυσοπηγής, με το δίκτυο της περιοχής να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία των κατοίκων της Χρυσοπηγής τις τελευταίες 15 ημέρες, υπάρχει βλάβη, με αποτέλεσμα η καθημερινότητα των ανθρώπων να είναι ένα μαρτύριο. «Μέσα στη μέρα έχουμε πολλές διακοπές νερού, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να πιούμε νερό, να πλυθούμε και να φάμε», τονίζει κάτοικος της περιοχής.

Κατόπιν επικοινωνίας του zarpanews.gr, με το τμήμα βλαβών της ΔΕΥΑΧ, ενημερωθήκαμε ότι η περιοχή αντιμετωπίζει

την δεύτερη κατά σειρά βλάβη για αυτό το μήνα, με τους τεχνικούς να δουλεύουν πυρετωδώς για να αποκατασταθεί η ζημιά όσο πιο σύντομα γίνεται. «Στην περιοχή της Χρυσοπηγής υπήρχε βλάβη υλικών η οποία και αποκαταστάθηκε ωστόσο υπάρχει και πάλι βλάβη η οποία ταλαιπωρεί τους κατοίκους και αναμένεται να διορθωθεί εντός της ημέρας. Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχει έλλειψη προσωπικού, μετά την συγχώνευση των δήμων στον Καλλικράτη, οπότε δίνεται σειρά προτεραιότητας ανάλογα με την σοβαρότητα της βλάβης», αναφέρει υπάλληλος του τμήματος βλαβών της ΔΕΥΑΧ.

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα