Nurofen: ΑΠΟΕΛ μας έκανες πολύ περήφανο χορηγό

Ακόμα μια μεγάλη επιτυχία του ΑΠΟΕΛ, κάνειτους φιλάθλους της ομάδας, αλλά καιτους χορηγούς, ιδιαίτερα, περήφανους που μπορούν να γιορτάσουν, για άλλη μια χρονιά, την πρόκριση στους Ομίλους του ChampionsLeague.

Η εταιρεία Lifepharmaμε το brandNurofen, συγχαίρει δημόσια, τον ΑΠΟΕΛ για την πρόκριση και δηλώνει υπερηφάνεια που πρόσφατα επέλεξε να συνεργαστεί

με την ομάδα,για αυτή την χρονιά, που ήδη ξεκίνησε με επιτυχίες.

Η εταιρεία, είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη, αλλά και περήφανη με την επιλογή της να συνδέσει το παγκόσμια, κορυφαίο brandσκευασμάτων αντιμετώπισης πόνου,το Nurofenμε την ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Η επιλογή αυτή είναι βασισμένη στο γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ, αποτελεί τα τελευταία χρόνια μια κορυφαία ομάδα του Κυπριακού ποδοσφαίρου,η οποία χάρισε στους φιλάθλους της, για τέταρτη φορά, την είσοδο στους Ομίλους του ChampionsLeague,σημειώνοντας μια ακόμα διεθνή επιτυχία.

Η εταιρεία Lifepharma, εύχεται τα καλύτερα στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ και προσδοκεί σε ακόμα περισσότερες, τοπικές αλλά και διεθνείς, επιτυχίες. Το brand Nurofen,ως επίσημος και περήφανος χορηγός παίρνει θέση για ακόμα μια ιστορική χρονιά, όπως αναμένεται να εξελιχθεί το 2017-2018.

Keywords
Τυχαία Θέματα