Ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση στην Αθήνα

Στεφάνια στον Άγνωστο Στρατιώτη για την επέτειο της 25ης Μαρτίου Απαγόρευση της κυκλοφορίας στο κέντρο της Αθήνας λόγω παρέλασης

Αίρονται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας που είχαν τεθεί σε ισχύ λόγω της μαθητικής παρέλασης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Της

παρέλασης προπορεύτηκε, ως είθισται, το Γενικό Λύκειο Καλαβρύτων με παραδοσιακές φορεσιές και το λάβαρο της επανάστασης του 1821.

Στην παρέλαση που σταδιακά ολοκληρώνεται συμμετείχαν τα σχολεία της Α’ Αθηνών με τον σημαιοφόρο και πέντε παραστάτες το κάθε ένα, καθώς επίσης και το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων και Οδηγισμού, η ομάδα των Special Olympics ο σύλλογος Αρεοπολιτών Μάνης και η Παγκρήτια Ένωση Αθηνών.

Πριν την έναρξη της παρέλασης, κατατέθηκαν στεφάνια στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, εκ μέρους της πολιτικής, πολιτειακής και στρατιωτική ηγεσία της χώρας και έγινε η ανάκρουση του εθνικού ύμνου.

Μεταξύ άλλων, στην παρέλαση παρίσταται, εκ μέρους της κυβέρνησης ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου και ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα