Οι Σουηδοί ανακαλύπτουν και πάλι τη Ρόδο

11:39 24/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με έκδηλη την ικανοποίηση, τοπικοί φορείς και τουριστικοί παράγοντες της Ρόδου, περιγράφουν τη σαφή προτίμηση και το ανανεωμένο ενδιαφέρον των Σουηδών επισκεπτών στο νησί της Ρόδου.

Η Ρόδος αποτελεί κορυφαίο προορισμό για τους Σουηδούς επισκέπτες, σύμφωνα με τα στοιχεία των μεγάλων tour operators, βάσει των οποίων οι κρατήσεις για την Ελλάδα και τη Ρόδο ειδικότερα, καταγράφουν ανοδική πορεία, για τη φετινή τουριστική περίοδο.

Είναι

γεγονός ότι ο τουρισμός από τη Σουηδία στη Ρόδο επανακάμπτει, μετά από σειρά ετών που είχε παρουσιάσει ύφεση. Και αυτό οφείλεται, όπως ανέφεραν οι περισσότεροι εκπρόσωποι του τουρισμού, όχι μόνον στη διαχρονική λατρεία των Σουηδών προς τη Ρόδο, αλλά και στις συντονισμένες προσπάθειες και ενέργειες τουριστικών φορέων και αρχών του τόπου προς αυτή την κατεύθυνση.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Διεθνούς Αερολιμένα «Διαγόρας» της Ρόδου, οι αφίξεις τουριστών από τη Σουηδία κατέγραψαν το έτος 2016 αύξηση της τάξης του 14% σε σχέση με το έτος 2015 κατατάσσοντας τους Σουηδούς τουρίστες στην τέταρτη θέση της κατανομής αφίξεων κατά χώρα προέλευσης, σειρά που όπως όλα δείχνουν θα ανατραπεί τη φετινή σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα