Οι συγκλονιστικές στιγμές της φυγάδευσης της Μέι εν μέσω της αιματηρής επίθεσης (video)

Η βρετανίδα πρωθυπουργός σαστισμένη δεν ήξερε πού να κατευθυνθείΕπιβιβάστηκε σε ένα Jaguar XJ, ένα κατά παραγγελία θωρακισμένο όχημα που έχει αλεξίσφαιρα τζάμια

Λίγα μέτρα από το θάνατο βρέθηκε η βρετανίδα πρωθυπουργός, Τερέζα Μέι, όταν φυγαδεύτηκε από το βρετανικό Κοινοβούλιο καθώς βρισκόταν σε εξέλιξη η τρομοκρατική επίθεση στην «καρδιά» του Λονδίνου.

Ένα ερασιτεχνικό βίντεο από τη στιγμή που η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι φυγαδεύεται από το Κοινοβούλιο ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η τρομοκρατική

επίθεση από τον Χαλίντ Μασούντ αποκάλυψε στον ιστότοπό της η εφημερίδα Sun.

Μάλιστα η βρετανική εφημερίδα σχολιάζει το γεγονός ότι η πρωθυπουργός μοιάζει να πηγαίνει προς στιγμήν σε λάθος κατεύθυνση έχοντας χάσει την ψυχραιμία της, μέχρι να της υποδείξουν τη σωστή κατεύθυνση προς τη Jaguar XJ, ένα κατά παραγγελία θωρακισμένο όχημα που έχει αλεξίσφαιρα τζάμια.

«Get in the car!» (μπείτε στο αυτοκίνητο!) ακούγεται να της λέει μια φωνή στο βίντεο και η πρωθυπουργός μπαίνει τελικά σε ένα από τα οχήματα για να επιστρέψει στην Ντάουνινγκ Στριτ.

Όπως σημειώνει πάντως η βρετανική εφημερίδα στην περιγραφή της, ο οδηγός της Jaguar φαίνεται να καθυστερεί μέχρι να βγάλει το όχημα από τον χώρο στάθμευσης στο παλάτι του Ουεστμίνστερ, «πυροδοτώντας φόβους ότι η πρωθυπουργός θα μπορούσε να μείνει ευάλωτη».

Η Μέι ήταν η μόνη που πήρε άδεια να φύγει από το κτίριο του κοινοβουλίου. Οι υπόλοιποι βουλευτές αναγκάστηκαν να παραμείνουν επί ώρες στην αίθουσα καθώς υπήρξε διαταγή για αποκλεισμό του κτιρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα