Διαμαντοπούλου – Γεννηματά ερίζουν για μία συνάντηση με τον Γκάμπριελ

«Μήλο της έριδος» αποτέλεσε ο πρώην πρόεδρος του SDP και υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, ανάμεσα σε μία «πράσινη» και μία πρώην «πράσινη» πολιτικό.

Η Φώφη Γεννηματά και η Άννα Διαμαντοπούλου, ζήτησαν αμφότερες συνάντηση με τον Γκάμπριελ, καθότι… σοσιαλιστές. Όπως όμως γράφει η η στήλη «Στίγμα» των Νέων, η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, διοργάνωσε όχι μόνο κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον γερμανό πολιτικό, αλλά πρόγευμα εργασίας, στο οποίο κάλεσε και την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ,

αν και πρόσφατα δήλωνε ότι «το πρώην κόμμα της τής φέρθηκε ανέντιμα», πρόσκληση την οποία απέρριψε η ίδια η κ. Γεννηματά.

Το παρασκήνιο όμως των συναντήσεων, έχει αρκετό ενδιαφέρον. Σύμφωνα με τα Νέα, η συνάντηση Γκάμπριελ – Γεννηματά ήταν προγραμματισμένη για τις 8:10 το πρωί της Πέμπτης, στο ξενοδοχείο Royal Olympic, ενώ η συνάντησή του με την επικεφαλής του Δικτύου Αποφάσεων, στις 8:30.

Η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ωστόσο, καθυστέρησε στο ραντεβού της δέκα λεπτά, στα οποία αυτά λεπτά η κ. Διαμαντοπούλου «κράτησε παρέα» στον Γκάμπριελ. Οι δύο γυναίκες μάλιστα συναντήθηκαν, είναι άγνωστο όμως τι συζητήθηκε στα λίγα αυτά λεπτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα