Super League: Ελπίζει η Βέροια – Νίκες για Αστέρα Τρίπολης και Ηρακλή

Όσο νικά ελπίζει η Βέροια, κι ας μην κατέθεσε φάκελο για την αδειοδότηση στην ΕΠΟ. Η «βασίλισσα του βορρά» επικράτησε στην έδρα της με 3-0 του ΠΑΣ Γιάννινα χάρη σε γκολ των Καπετάνου στο 20΄, Σαρπόνγκ στο 36΄ και Σουλέ στις καθυστερήσεις, έφτασε στους 19 βαθμούς και πήρε παράταση ζωής, παραμένοντας πάντως ουραγός.

Διαιτητής: Τριαντάφυλλος Τίκας

Κόκκινη: 90΄+ Μπαλάφας (2η κίτρινη)

Κίτρινες:

Μπαλάφας, Σουλέ – Λίλα

Οι συνθέσεις:

Βέροια (Ράτκο Ντόστανιτς): Λόπεθ, Βασιλαντωνόπουλος, Μπαλάφας, Σισοκό, Τομάς, Καλί (80΄ Αντονιάν), Ασίγκμπα, Στόιτσεφ (46΄ Σουλέ), Κάλβο, Καπετάνος (72΄ Μίλιεβιτς), Σαρπόνγκ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Καρανίκας, Κούτρης, Κόντε, Κοζορώνης, Γιάκος, Κοροβέσης (77΄ Μπουκουβάλας), Μιχαήλ, Λίλα (64΄ Ναδάλες), Μαυροπάνος (58΄ Βιδάλ), Ακόστα.

Σώθηκε ο Αστέρας, έμπλεξε η ΑΕΛ

Σε περιπέτειες μπήκε η ΑΕΛ μετά την εντός έδρας ήττα 1-4 από τον Αστέρα Τρίπολης για την 27η αγωνιστική της Super League. Εφιαλτικό ντεμπούτο για τον Αντρέ Πάους, «ηρωική» επιτυχία για τον Στάικο Βεργέτη που είδε την ομάδα του να φτάνει στη νίκη με χατ-τρικ του Μανιά (15΄, 30΄, 90+1΄πεν.) και Μάσα (28΄πεν.). Μείωσε στο 34΄ ο Ναζλίδης, ο οποίος έχασε πέναλτι στο 38΄ (απέκρουσε ο Ντοναρούμα).

Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών)
Κίτρινες: Μασαλέσα – Καλτσάς, Ντοναρούμα

ΑΕΛ (Αντρέ Πάους): Ξενοδόχοφ, Ρέντζας, Φατιόν, Φάρκας, Κόντορ, Μασαλέσα (81΄ Ευμορφίδης), Ντέλετιτς, Βαρέλα (53΄ Αναστασόπουλος), Ναζλίδης, Αγκάνοβιτς (75΄ Καπός), Αβραάμ.

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Ντοναρούμα, Γιαννούλης, Μπέρτος, Τριανταφυλλόπουλος, Σελίν, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας, Μάσα (90+2΄ Κώτσιρας), Φαρίνια (81΄ Κυριακόπουλος), Ιωαννίδης (65΄ Χαμντανί), Μανιάς.

Νίκη για Ηρακλή

Μετά την Κέρκυρα, ο Ηρακλής επικράτησε με 1-0 και του Λεβαδειακού στο «Καυτανζόγλειο» στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Super League και, πλέον, δεν ελπίζει απλά στην παραμονή του, αλλά με την… φόρα που έχει πάρει δείχνει αποφασισμένος να μην αφήσει την ευκαιρία που του παρουσιάζεται να πάει χαμένη. Το «χρυσό» γκολ των «κυανόλευκων» πέτυχε ο Χρήστος Δώνης στο 58΄.

Keywords
Τυχαία Θέματα