Survivor: Όταν ο μάνατζερ ράγκμπι έκανε ερωτήσεις στον… Τζιτζικώστα (video)

Ο μάνατζερ Ράγκμπι του «Survivor», ο κατά κόσμο Πάνος δεν σταματάει να μας εκπλήσσει!

Από όσα προκύπτουν ο αιώνιος τραυματίας πριν τη συμμετοχή του στο ριάλιτι, είχε εμφανιστεί πολλές φορές στην ελληνική τηλεόραση.

Και κάθε φορά το ύφος διαφορετικό. Αυτή τη φορά φαίνεται να έχει αγχωθεί για τις θέσεις των Μεϊμαράκη και Σαμαρά μετά τις εσωκομματικές εκλογές

της ΝΔ.

Εκτός λοιπόν από τη συμμετοχή του στο τηλεπαιχνίδι deal, την εμφάνισή του ως ρεπόρτερ, ο σκληρός αυτός μάνατζερ έχει βρεθεί ως… Δημόσιος υπάλληλος (!) στο κοινό της εκπομπής «Στον Ενικό» την περίοδο των εσωκομματικών εκλογών για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας και εμφανώς προβληματισμένος απήθυνε ερωτήσεις στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, ο οποίος ήταν ένας από τους υποψήφιους για την ηγεσία.

Η ερώτηση του Πάνου ήταν η εξής:

«Στην αρχή της συζήτησης, αναφέρατε ότι ο κ. Σαμαράς δεν θα δεχόταν να γίνει κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος γιατί ήταν πρώην πρωθυπουργός. Στη συνέχεια υποστηρίξατε ότι θα σεβαστείτε τη βάση και αν εκλεγείτε εσείς πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο δεύτερος αυτόματα θα γίνει αντιπρόεδρος στη Βουλή. Θα δεχτεί ο κ. Μεϊμαράκης από πρώην πρόεδρος της ΝΔ, να γίνει αντιπρόεδρος;»

Απολαύστε το βίντεο από το 31:30

Keywords
Τυχαία Θέματα