Πρωτοβουλίες Τσίπρα για τους νέους στο συνέδριο της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ

Εξαγγελίες που θα αφορούν τους νέους αναμένεται να κάνει κατά την ομιλία του στο συνέδριο της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ που ξεκινά αύριο.

Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας, θα απευθύνει χαιρετισμό στις 20.00 και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του altsantiri.gr η ομιλία του θα αφορά τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για τη στήριξη των νέων που θα εστιάζουν

στην εκπαίδευση, την περίθαλψη, την κατοικία αλλά και τη στήριξη των νέων ζευγαριών για το 1ο και το 2ο παιδί. Να θυμίσουμε πως όλα τα παραπάνω περιλαμβάνονται και στα αντίμετρα που βρίσκονται στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης με τους Θεσμούς.

Επιπλέον, ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να εξαγγείλει πρόσβαση σε παιδικούς σταθμούς για όλα τα παιδιά, δίχως εξαιρέσεις, την άμεση προώθηση προγραμμάτων απασχόλησης για νέους, ενώ σε ό,τι αφορά την Παιδεία ο πρωθυπουργός πρόκειται να δεσμευθεί ότι ο διάλογος για τις μεγάλες τομές θα προχωρήσει.

Τον περασμένο Ιούλιο ψηφίστηκε άλλωστε και το νομοσχέδιο για την ψήφο στα 17 που σύμφωνα με τον πρωθυπουργό αποτελεί «κίνητρο για τους νέους και τις νέες να μην ενδώσουν στην αποπολιτικοποίηση, αλλά να βγουν μπροστά παίρνοντας την ζωή τους στα χέρια τους», όπως είχε τονίσει από το βήμα της Βουλής.

Keywords
Τυχαία Θέματα