Ψήνουν τον… Παναγιώτη Ψωμιάδη από τη ΝΔ

Καλημέρα πέρα για πέρα από την Μπουταρούπολη. Την πόλη που οι άνθρωποί της ασκούνται τα τελευταία χρόνια στην πολιτική αυτοχειρία. Και όχι τίποτε άλλο, αλλά σε λίγο βλέπω να γίνεται εδώ και ο τελικός ποδοσφαίρου ισλαμικών χωρών. Ξέρετε εσείς τι εννοώ.


«Ψήνουν» Ψωμιάδη

Μετά τις συζητήσεις περί ολικής επαναφοράς Καρατζαφέρη, κάποιοι ψήνουν, απ’ ό,τι φαίνεται, και επιστροφή του Παναγιώτη Ψωμιάδη

στη Νέα Δημοκρατία. Μόνη εκκρεμότητα το... ραντεβού του με τον Αντώνη Σαμαρά. Τουλάχιστον αυτή την εικόνα έχουν οι βουλευτές της Β’ Θεσσαλονίκης, περιφέρειας όπου ακούγεται ότι θα πολιτευτεί ο Π. Ψωμιάδης με τη Νέα Δημοκρατία. Οι φήμες που οργιάζουν στη συμπρωτεύουσα προκαλούν νέες αναταράξεις, μεγαλύτερες κι από αυτές που προκάλεσε η υποψηφιότητα του Δημήτρη Βαρτζόπουλου. Συγκεκριμένα, ο Θ. Καράογλου κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα... Πολλοί, μάλιστα, ελπίζουν ότι δεν ισχύει το σενάριο επιστροφής και υποψηφιότητάς του κι ότι ίσως πρόκειται για ένα επικοινωνιακό τέχνασμα από την πλευρά της Συγγρού, προκειμένου να αμβλύνουν τις επιθέσεις του πρώην περιφερειάρχη προς την κυβέρνηση.

Πύκνωσε τις εμφανίσεις του
Κάνει comeback. Στον πρώην υπουργό του Καραμανλή Κώστα Κιλτίδη αναφέρομαι, ο οποίος έχει πυκνώσει τις εμφανίσεις και την παρουσία του στα δημόσια πράγματα της συμπρωτεύουσας, με αποτέλεσμα πολλοί να τον περιμένουν να μπει σε μία από τις λίστες των υποψήφιων βουλευτών. Ο ίδιος αποφεύγει να ανοίξει τα χαρτιά του, ωστόσο, και μόνο το γεγονός ότι αναπτύσσει εκ νέου έντονη κινητικότητα αν μη τι άλλο κάτι λέει για τις προθέσεις του.


Κλείδωσε η Αννα Ευθυμίου
Ετοιμάζεται για τη δύσκολη κάθοδο στην Α’ Θεσσαλονίκης η ωραία Αννα Ευθυμίου, μετά το διπλό άκυρο που έφαγε σε δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Ο μόνος με τον οποίο δεν πρόκειται να συνεργαστεί είναι ο Καλαφάτης, ο οποίος την έκοψε από τη δημοτική ομάδα της Ν.Δ., παρόλο που ήταν εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος.
Καλημέρα πέρα για πέρα από την Μπουταρούπολη! Την πόλη που οι άνθρωποί της ασκούνται τα τελευταία χρόνια στην πολιτική αυτοχειρία! Και όχι τίποτε άλλο, αλλά σε λίγο βλέπω να γίνεται εδώ και ο τελικός ποδοσφαίρου ισλαμικών χωρών. Ξέρετε εσείς τι εννοώ...


Δεν πήγε κανείς
Απογοητευτική μαθαίνουμε ότι ήταν η προσέλευση στην εκδήλωση που διοργάνωσε προ ημερών η ΝΟΔΕ Ροδόπης στην Κομοτηνή, με αφορμή τους εορτασμούς για τα 40 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας. «Αν στέλνουν τον Βασίλη Μιχαλολιάκο να μιλήσει για το μέλλον της χώρας, σιγά μην τρέξουν για να τον ακούσουν», ακούστηκε να λέει «γαλάζιο» στέλεχος που έδωσε το «παρών» με τα χίλια ζόρια στην εκδήλωση. Ο μόνος που έσωσε την κατάσταση ήταν ο τοπικός βουλευτής και πρώην υπουργός Ευρ. Στυλιανίδης, αλλά και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ροδόπης, Κ. Τσαρδακλής, οι οποίοι έφεραν μαζί τους τους συνεργάτες τους…

Κόλαφος

Ο κακός χαμός έγινε από το δημοσίευμα του «Secret» σχετικά με τον διορισμό του γιου του πρώην βουλευτή της Ν.Δ. Σερρών, Τάσου Καρυπίδη, στο γραφείο του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης. Για παράδειγμα, ο πρόεδρος ΝΟΔΕ Σερρών, Θ. Καμπούρης, με επιστολή του στον κ. Καρασμάνη, αφού ανέφερε τα προβλήματα των ντόπιων κτηνοτρόφων, κατέληξε όλο νόημα: «Είναι καθήκον σας να λύνετε τα προβλήματα των κτηνοτρόφων και όχι τα βιοποριστικά προβλήματα συγγενικών προσώπων πρώην βουλευτών του νομού μας».

Φλερτ

Στενός συνεργάτης του Τζιτζικώστα φαίνεται πως βολιδοσκοπεί το «Ποτάμι» για να κατέβει υποψήφιος στις επερχόμενες εθνικές εκλογές στη Θεσσαλονίκη. Μεταξύ μας, δύσκολο το βλέπω. Η ομάδα του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας ασχολείται μόνο με τον Απόστολο.

Βράβευση

Το πρώτο βραβείο για την αρχαιολογική ανασκαφή που βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αμφίπολη λαμβάνει η Κατερίνα Περιστέρη. Η γνωστή αρχαιολόγος θα τιμηθεί σε ειδική εκδήλωση στις 28 Οκτωβρίου στη Δράμα, με το «Μακεδονικό Βραβείο», για τη συνολική προσφορά της στο πολιτιστικό και επιστημονικό γίγνεσθαι, με αποκορύφωση την πρόσφατη ανασκαφή στον Τύμβο Καστά, ως στοιχείο ενδυνάμωσης και εμπλουτισμού της μακεδονικής ιστορικής αλήθειας.

Με το Πόνυ

Με Πόνυ δήλωσε πως θα κυκλοφορεί ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, μόλις τα ελληνικά αυτοκίνητα κυκλοφορήσουν στην αγορά. Λέτε να το στολίσει και στον γάμο του; Ετσι κι αλλιώς, σε έναν χρόνο αναμένονται τα πρώτα οχήματα και δεν βλέπω τον Τζιτζικώστα να παντρεύεται νωρίτερα.

Παρέμβαση

Φωνάζει ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εργων, Στράτος Σιμόπουλος, προς τα στελέχη της Ν.Δ. να σταματήσουν να φέρονται σαν στελέχη αντιπολίτευσης και να αρχίσουν να λειτουργούν ως κυβερνητικά στην αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Επίσης, να σημειώσω ότι ο Σιμόπουλος παρέλαβε τριάντα Διευθύνσεις και τις έκανε δεκαεπτά! Παρέλαβε ενοίκια 5.000.000 ευρώ και τα κατέβασε στα 2.000.000 ευρώ!


Αλλαγές

Κάτι μου λέει πως έρχεται ανασχηματισμός προσεχώς και κάποιοι κυβερνητικοί από τη Μακεδονία δεν θα προλάβουν να δουν την παρέλαση με τον τίτλο του υπουργού. Στο μεταξύ, μήπως εκτός από το Αλβανία- Σερβία ο Μπουτάρης θέλει να φέρει στη Θεσσαλονίκη και τον αγώνα του «Ισλαμικού Κράτους» με την Αμερική;

Keywords
Τυχαία Θέματα