Ο μικρομέτοχος και οι επαφές με τους υπαλλήλους του Αλαφούζου

Ενοχλήθηκε ο Γιαννάκης ο Αλαφούζος του Αριστείδη με τα όσα γράψαμε για τον τρόπο που συνεχίζει να παίρνει δάνεια από τις τράπεζες για τον καταχρεωμένο ΣΚΑΪ. Επίσης, εξοργίστηκε από την αποκάλυψη που τον ήθελε να συζητά με τον μικρομέτοχο του ΟΠΑΠ, Δημήτρη Μελισσανίδη, το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σταθμό του.

Μάλιστα, ο κυρ-Γιάννης του Φαλήρου, προκειμένου να μας φοβίσει, μας απέστειλε ακόμη μία αγωγή. Ευπρόσδεκτη κι αυτή. Ωστόσο, επειδή εμείς

κάνουμε κανονικό ρεπορτάζ, σύντομα θα αποδείξουμε τις σχέσεις του Αλαφούζου και των τηλεοπτικών υπαλλήλων του με τον Μελισσανίδη. Με κανονικά ντοκουμέντα, θα δείξουμε στους φίλους του Παναθηναϊκού ότι, πέραν της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», ο κ. Αλαφούζος έχει ρίξει γέφυρες προς το «γατάκι της Νίκαιας», μόνο και μόνο για να συνεχίσει να απολαμβάνει τις χορηγίες του ΟΠΑΠ.

Επειδή ο κυρ-Γιάννης δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμη ότι οι ομάδες δεν στηρίζονται σε περαστικούς και καιροσκόπους, αλλά σε ιδέες που είναι πάνω και πέρα από τα χορηγικά πακέτα, σύντομα θα φροντίσουμε να μάθουν οι οπαδοί του ΠΑΟ πόσο αγαπάει την ομάδα τους, ενώ παράλληλα στέλνει υπαλλήλους του να κάνουν ραντεβού με τον Μελισσανίδη της ΑΕΚ. Και, φυσικά, το αντίστροφο ισχύει για τον μικρομέτοχο.

Οι φίλοι της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, που περιμένουν πώς και πώς να βάλει κάνα φράγκο από την τσέπη του, θα δουν με ντοκουμέντα με ποιους συναναστρέφεται ο κυρ-Μήτσος από τη Νίκαια.

Keywords
Τυχαία Θέματα