Νέα ταινία στα σκαριά για τον Παπακαλιάτη!

Την δεύτερη ταινία του ετοιμάζει ο γνωστός ηθοποιός Χριστόφορος Παπακαλιάτης, μετά τη μεγάλη επιτυχία της πρώτης του κινηματογραφικής απόπειρας, "Αν".

Η ταινία, πάνω στην οποία δουλεύει εδώ και πολύ καιρό, βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωσή της, προκειμένου να προβληθεί στις αίθουσες την άνοιξη του 2015. Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ο τίτλος της, αλλά ο επικρατέστερος μέχρι στιγμής ταιριάζει τόσο με την ερωτική της διάθεση, όσο και με την εποχή στην οποία διαδραματίζεται: «Γλυκύ Μου Έαρ». Κατά σύμπτωση, τότε θα κάνει και πρεμιέρα.

Ο γνωστός Σύρος ηθοποιός Tawfeek Barhom, η Andrea

Osvart, η ουγγρικής καταγωγής ηθοποιός και παραγωγός ταινιών στο Χόλιγουντ που έχει συνεργαστεί από τον Robert Redford μέχρι τον Clive Owen, αλλά και ο Αμερικανός ηθοποιός J.K. Simmons (γνωστός από τους χαρακτηριστικούς του ρόλους στις δημοφιλείς αμερικανικές σειρές Νόμος και Τάξη, The Closer) συναντιούνται με τους Έλληνες πρωταγωνιστές της ταινίας, προκειμένου να αφηγηθούν τις ερωτικές ιστορίες που γεννιούνται ανάμεσα σε Έλληνες και ξένους πολίτες στην Ελλάδα τού σήμερα. Κάθε ιστορία κι ένας διαφορετικός τίτλος. Κάθε ιστορία και μια διαφορετική οπτική πάνω στο αιώνιο θέμα του έρωτα. Ο πάντα πολυδιάστατος Χριστόφορος Παπακαλιάτης υπογράφει το σενάριο, κρατά το σκηνοθετικό τιμόνι, ενώ μπαίνει και στο πλάνο στη δεύτερη ιστορία αγάπης, όταν συναντά την ηρωίδα που υποδύεται η Andrea Osvart.

Στην πρώτη ιστορία, της οποίας τα γυρίσματα έχουν ήδη ολοκληρωθεί (στο κέντρο της Αθήνας, στο παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού και στην εκπληκτικής ομορφιάς παραλία της Βοϊδοκοιλιάς στη Μεσσηνία), με τoν Tawfeek Barhom συναντιούνται ο Μηνάς Χατζησάββας και η πρωτοεμφανιζόμενη Νίκη Βακάλη. Αυτές τις μέρες συνεχίζονται τα γυρίσματα για να ολοκληρωθούν και οι δύο επόμενες ερωτικές ιστορίες (στην τρίτη με τον J.K. Simmons συμπρωταγωνιστεί η Μαρία Καβογιάννη), ώστε οι πρωταγωνιστές να συναντηθούν απρόσμενα όλοι μαζί σε ένα αναπάντεχο φινάλε.

Keywords
Τυχαία Θέματα