"No event" εάν δεν ψηφίσουν... 158 βουλευτές!

Είναι γνωστό πως κανένα από τα ξένα χαρτοφυλάκια στην Ελλάδα δεν ρισκάρει επενδυτικές θέσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα λόγω της πολιτικής κατάστασης στην χώρα μας.

Μάλιστα, έχουν παγώσει τα πάντα, τουλάχιστον μέχρι τον Φεβρουάριο, καθώς οι εξελίξεις με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι καταλυτικές ως προς τις επόμενες κινήσεις των επενδυτών.

Ήδη μάλιστα αναζητείται το πλαίσιο που θα μπορεί να αποτελέσει "μπετόν" στις σχέσεις των επενδυτών με την κυβέρνηση και η ψήφος εμπιστοσύνης είναι μια καλή ευκαιρία για

το... μέλλον.

Ειδικότερα, διαχειριστές επενδυτικών τραπεζών τονίζουν πως την ψήφο εμπιστοσύνης πρέπει να δώσουν περισσότεροι από 154 βουλευτές που έχει η συγκυβέρνηση, διαφορετικά θα είναι μια διαδικασία που κάλλιστα θα μπορούσε να μην είχε γίνει ποτέ!

Οι ξένοι διαχειριστές κεφαλαίο τονίζουν σε κυβερνητικά στελέχη πως περισσότερη σημασία έχει η πολιτική σταθερότητα παρά να ανακοινωθεί κάτι σημαντικό για το χρέος και αναζητούν τις ψήφους και των... ανεξαρτήτων ως πρώτο δείγμα αλλαγής κλίματος για την για την εξεύρεση των 180 βουλευτών που χρειάζεται για την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας...

Keywords
Τυχαία Θέματα