Ο Αλέξης Τσίπρας θα πει τα ονόματα που δεν είπε ο Γιάννης Δραγασάκης

Την αποκάλυψη ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεσμεύεται για να πει ο ίδιος τα ονόματα που δεν αποκάλυψε χθες στη Βουλή ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Κοινοβουλίου, Γιάννης Δραγασάκης, αποκάλυψε πριν από λίγο στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

90,1 και στην εκπομπή ΠΑΡΑΦΙΛΟΛΟΓΙΕΣ με τον Νίκο Ευαγγελάτο, η δημοσιογράφος Ελένη Καλογεροπούλου.

Ο κ. Δραγασάκης κατήγγειλε χθες, κατά τη συζήτηση της ψήφου εμπιστοσύνης στη Βουλή, ότι υπάρχουν επιχειρηματίες που υπαγορεύουν νόμους στην κυβέρνηση. Ωστόσο, οι καταγγελίες του ήταν χωρίς ονόματα και αποδείξεις, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Δημήτρη Σταμάτη, ο οποίος κάλεσε τον κ. Δραγασάκη, μετά από έντονο φραστικό επεισόδιο που σημειώθηκε μεταξύ τους, να δώσει τα στοιχεία στον εισαγγελέα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη στην Κουμονδούρου, ψάχνουν αρχεία, νόμους και πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, προκειμένου να βρουν στοιχεία για τις καταγγελίες του κ. Δραγασάκη, διαφορετικά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι σφόδρα εκτεθειμένο. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Ελένη Καλογεροπούλου ο Αλέξης Τσίπρας θα είναι εκείνος που θα ανακοινώσει τα στοιχεία που δεν μπόρεσε να αποκαλύψει χθες στη Βουλή ο κ. Δραγασάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα