Έστειλε μηνύματα ο Αβραμόπουλος τα Θεοφάνεια!

Για "διαφάνεια", "ειλικρίνεια" και "αλήθεια" έκανε λόγο ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Δημήτρης Αβραμόπουλος με δήλωσή του από το ακριτικό Καστελλόριζο (Μεγίστη), όπου παρακολούθησε τον Καθαγιασμό τον Υδάτων στο λιμάνι του νησιού, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό

Μιχαήλ Κωσταράκο. Μια αναφορά του Υπουργού που ασφαλώς και συνδέεται με τα όσα τον τελευταίο καιρό αποκαλύπτονται από τη Δικαιοσύνη για μίζες στα εξοπλιστικά προγράμματα των Ενόπλων Δυνάμεων.

"Γιορτάσαμε σήμερα τα Θεοφάνεια εδώ στο ακριτικό Καστελόριζο, ένα σημείο με υψηλούς εθνικούς, πατριωτικούς και παραδοσιακούς συμβολισμούς", τόνισε ο ΥΕΘΑ μετά την ολοκλήρωση της επισκέψεώς του, προσθέτοντας: "Σήμερα ο ελληνισμός γιορτάζει την ημέρα του φωτός. Και το φως έχει έναν ανώτερο, σημαντικό, ευγενή συμβολισμό. Σημαίνει διαφάνεια, σημαίνει ειλικρίνεια, σημαίνει αλήθεια. Αρχές πάνω στις οποίες στηρίζεται η πορεία των Ελλήνων σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Και στο τέλος θα λάμψει το αισιόδοξο φως ενός καινούριου αισιόδοξου μέλλοντος για την πατρίδα μας. Αυτό ευχόμαστε και για αυτό αγωνιζόμαστε".

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την παραμονή του στο Καστελλόριζο, ο Δ.Αβραμόπουλος όπως και οι συνοδεύοντες αυτόν υπουργός και Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, επισκέφθηκε το στρατόπεδο «Λοχία Σάββα Νικολάου», στη Διοίκηση Αμύνης Νήσου που είναι υπεύθυνη για την άμυνα του νησιού και των μικρονησίδων γύρο από αυτό, και ακολούθως μετέβη στα στρατιωτικά φυλάκια των νήσων Στρογγύλης και Ρω, όπου και κατέθεσε στεφάνι στον τάφο - μνημείο της «Κυράς της Ρω» Δέσποινας Αχλαδιώτη, που είναι δίπλα στο Ελληνικό Φυλάκιο του νησιού, το οποίο ήταν το σπίτι της.

Λ.Σ.Μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα