Ο "βάτραχος" Αρχηγός ΓΕΝ χαιρετά τα "βατράχια" στον Πειραιά

Μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή "έπιασε" ο φακός του εξαιρετικού φωτογράφου Νίκου Παναγιωτόπουλου από το σημερινό εορτασμό των Θεοφανείων και του Αγιασμού των υδάτων στον Πειραιά, όπου – ως γνωστόν – πραγματοποιείται ο επίσημος εορτασμός.

Τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ να χαιρετά με ένα χαμόγελο "μέχρι τα' αυτιά", που λέει ο λαός, τους 11 παλαιούς βατραχανθρώπους, που όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια "βούτηξαν"

στα νερά του λιμανιού για να πιάσουν τον Σταυρό.

Για τους μη γνωρίζοντες ο λόγος ήταν πολύ απλός!

Ο Αρχηγός είναι εν ενεργεία υποβρύχιος καταστροφέας και αλεξιπτωτιστής και ο ίδιος, ο πρώτος "βάτραχος" Αρχηγός ΓΕΝ και γνώριζε προσωπικώς όλα τα παλαιά βατράχια, καθώς με όλους και σε διαφορετικές φάσεις της σταδιοδρομίας του, είχε συνυπηρετήσει και συνεκπαιδευτεί! Οπότε και με τον καθένα όλο και κάτι είχε να πει και να ευχηθεί. Όπως άλλωστε και ο Αρχηγός Στόλου Αντιναύαρχος Π.Λίτσας ΠΝ, ο οποίος βρισκόταν δίπλα του.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Ευάγγελο Τουρνά εκπροσώπησε ο Πειραιώτης Υπαρχηγός ΓΕΑ Υποπτέραρχος (Ι) Γιώργος Δριτσάκος, συνοδευόμενος από τον επίσης Πειραιώτη Ταξίαρχο (Μηχανικό)Κώστα Αράπη.

Λ.Σ.Μ.

Keywords
Τυχαία Θέματα