Άνοιξε το ηλεκτρονικό κατάστημα της LYNNE

17:49 10/7/2013 - Πηγή: People

Τον Ιούνιο του 2013 η εταιρεία LYNNE εγκαινίασε το ηλεκτρονικό της κατάστημα, το οποίο ήρθε πραγματικά για να κατακτήσει τις καρδιές μας!

Μόνο με ένα «κλικ» στο www.lynne.gr οι φίλες του brand έχουν πλέον τη δυνατότητα να βλέπουν τα ρούχα και αξεσουάρ της LYNNE και να ενημερώνονται για τις τάσεις της μόδας και τις νέες αφίξεις και να τα αποκτούν άμεσα και με ασφάλεια από όπου κι αν βρίσκονται (με δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα).

Το e-shop

της LΥΝΝΕ είναι ένας πολύ εύκολος και ευχάριστος τρόπος να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας. Τα έντονα χρώματα, το εικαστικό και η παρουσίαση όλων των προϊόντων τα οποία είναι φορεμένα σε μοντέλο είναι κάτι που θα διευκολύνει και θα λατρέψετε.

Το εύχρηστο και λειτουργικό αυτό site θα μετατρέψει τα ψώνια σας σε ένα απολαυστικό παιχνίδι πλοήγησης ανάμεσα σε ενδύματα, αξεσουάρ, υποδήματα αλλά και τα προϊόντα με την υπογραφή της Κατερίνας Καινούργιου.

H LYNNE σας προσκαλεί να επισκεφθείτε το site της όπου με την εγγραφή σας, να δημιουργήσετε το δικό σας λογαριασμό και να γίνετε μέλος του e-shop έτσι ώστε να μαθαίνετε όλα τα νέα της εταιρείας και να ανανεώνετε εύκολα την γκαρνταρόμπα σας με τα must-have κομμάτια της κάθε σεζόν!

Η έναρξη του e-shop της LYYNE θα γίνει ευρύτερα γνωστή στο καταναλωτικό κοινό μέσω ραδιοφωνικής καμπάνιας καθώς και με καταχωρήσεις σε διάφορα γυναικεία και life style περιοδικά και sites.

The post Άνοιξε το ηλεκτρονικό κατάστημα της LYNNE appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα