Σήμερα στο Instagram: Η πρώτη φωτογραφία της συνεργασίας Madonna – Rita Ora

16:06 10/7/2013 - Πηγή: People

Rita Ora ξανά και ξανά. Προστατευόμενη του Jay-Z, κολλητή της Cara Delevingne και το πρόσωπο του Material Girl της Madonna και Lourdes.

Η τραγουδίστρια αφού έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση στο φετινό Glastonbury είπε να μείνει λίγο ακόμα στο Λονδίνο και να μας χαρίσει τις πρώτες φωτογραφίες

από την κολεξιόν του Material Girl! Yeah yeah. Η Madonna και η κόρη της συμφώνησαν πρόσφατα με την τραγουδίστρια και απ’ ότι βλέπουμε δεν έχασαν χρόνο.

Η Rita Ora φαίνεται πως έχει ιδιαίτερη αδυναμία σta social media και αφού ανακοίνωσε στο twitter της το νέο της επαγγελματικό βήμα, ανέβασε στο Instagram της τις πρώτες φωτογραφίες. Με φόντο το Buckingham Palace η τραγουδίστρια ποζάρει με νάζι (και κακό) φορώντας το χαρακτηριστικό γούνινο «κράνος» που φοράνε οι φύλακες και ένα ασπρόμαυρο πουκάμισο το οποίο αφήνει σε κοινή θέα το εσώρουχο της.

Οι υπόλοιπες φωτογραφίες που είναι διαθέσιμες στο επίσημο site της εταιρείας δείχνουν την τραγουδίστρια σε κάθε γωνιά του Λονδίνου να ποζάρει ανέμελη με το χαρακτηριστικό της κόκκινο κραγιόν.

The post Σήμερα στο Instagram: Η πρώτη φωτογραφία της συνεργασίας Madonna – Rita Ora appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα