Heineken Dropped: Το απίθανο ταξίδι ενός Έλληνα στη Καμπότζη (βίντεο)

Φαντάσου αυτό: Μπαίνεις σε ένα ελικόπτερο με καλυμμένα μάτια οπότε δεν ξέρεις που πηγαίνεις. Σε τοποθετούν μέσα σε μία βάρκα σε ένα ποταμό και σου δίνουν μόνο μία διεύθυνση στην οποία πρέπει να παραδώσεις τη βάρκα. Ααα, ναι, παρεμπιπτόντως βρίσκεσαι στη ζούγκλα της άγνωστης Καμπότζης και πρέπει να φτάσεις σε κεντρική λεωφόρο της πρωτεύουσας, Πνομ Πενχ.

Ποιο προνόμιο διαθέτεις προκειμένου να εκτελέσεις τη συγκεκριμένη αποστολή; Είσαι Έλληνας! Αυτό σημαίνει

αυτόματα πως:

Έχεις εφαρμόσει πάρα πολλές φορές στην πράξη το ρητό «Ρωτώντας πας στην πόλη».Φημίζεσαι για την επινοητικότητα και για τη δυνατότητα σου βρίσκεις πατέντες (θυμήσου Δούρειος Ίππος, Οδυσσέας, Τρωικός Πόλεμος κτλ.)Είσαι κοινωνικός και δεν διστάζεις να βασιστείς στην καλοσύνη των ξένων γιατί απλώς δεν υπάρχουν «ξένοι» μόνο φίλοι που δεν έχουν συναντηθεί ακόμα!

Όλα αυτά καλείται να αποδείξει ο Έλληνας πρωταγωνιστής της σειράς επεισοδίων “Dropped”, η οποία εντάσσεται στην καμπάνια “Voyage” (=ταξίδι) της Heineken.

Η σειρά “Dropped” έχει ήρωες καθημερινούς ανθρώπους από 4 χώρες, οι οποίοι αποχωρίζονται την καθημερινότητά τους και «προσγειώνονται» σε μία άγνωστη πραγματικότητα, μακριά από το σπίτι τους. Μεταξύ των τεσσάρων ηρώων που επιλέχθηκαν να ζήσουν την απόλυτη ταξιδιωτική εμπειρία και ένα Έλληνας, o οποίος άφησε τη δική του καθημερινότητα για να μεταφερθεί στην άγνωστη Καμπότζη.

Ο Σταύρος Κόττας (chicken) λοιπόν, σαν γνήσιος απόγονος του Οδυσσέα, αναζητά τη δική του Ιθάκη (που βρίσκεται στη Sothearos Bouleverd, 49 στην Πνομ Πενχ) και μέσα από τις περιπέτειες του απαντά στο ερώτημα: Τελικά, έχει σημασία το ταξίδι ή ο προορισμός;

Τρία σπαρταριστά επεισόδια με πρωταγωνιστή τον Σταύρο – chicken – Κόττα και τη βάρκα του , πάπια, Duck Duck. Θα κατορθώσει ο Έλληνας πρωταγωνιστής να φτάσει στον προορισμό του; Πως του φαίνεται η γνωριμία του με την Ακτοφυλακή της Καμπότζης; Τι γνώμη έχει για την τοπική κουζίνα και μουσική; Πως, επιβιώνει τελικά ένας Έλληνας στη ζούγκλα της Καμπότζης;

Βρείτε όλες τις απαντήσεις στο βίντεο που ακολουθεί το οποίο περιλαμβάνει επεισόδια γεμάτα χιούμορ, ρεαλισμό και αισιοδοξία:

Και μην ξεχνάτε: Legends aren’t born, they are dropped

Keywords
Τυχαία Θέματα