Κάλλι Τσιλίδου: «Από την πρώτη στιγμή θηλάζω το μωρό και κοιμάμαι μαζί του»

16:54 10/7/2013 - Πηγή: People

Η Κάλλι Τσιλίδου έγινε μαμά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας! Το πρώην μοντέλο και διαφημίστρια και ο σύζυγός της Στέφανος Δάνδουλος το μεσημέρι του Σαββάτου έγιναν γονείς και ακόμα δεν μπορούν να το πιστέψουν. Εμείς επικοινωνήσαμε με την νέα μαμά η οποία μας δήλωσε: «Είμαι πανευτυχής. Δεν μπορώ να πιστέψω το θαύμα που ζω. Ο μικρός μας γεννήθηκε με καισαρική γιατί έτσι έκρινε ο γιατρός μου, το Σάββατο στις 11:30, και είναι υγιέστατος. Γεννήθηκε 3.130 γραμμάρια και είναι κούκλος». Η χαρά της στο τηλέφωνο ήταν

απερίγραπτη και κάποια στιγμή σωπαίνει και λέει: «Μήπως μιλάω πολύ; Έχω χάσει το μυαλό μου».

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας: Μας συγκίνησε ως στοργικός μπαμπάς

Ένα «όχι» ήταν αρκετό για να συνεχίσει να παραληρεί από ευτυχία. «Την Παρασκευή το βράδυ ήμουν πάρα πολύ αγχωμένη και φοβόμουν. Ευτυχώς είχα κοντά μου πολύ καλούς φίλους και φυσικά το σύζυγό μου οι οποίοι με στήριζαν και μου έδιναν κουράγιο. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και μετά τη γέννηση του μωρού επέλεξα rooming in», μας είπε και συνέχισε εξηγώντας μας: «Είχα το μωρό μου στο ίδιο δωμάτιο από τη στιγμή που γεννήθηκε, όλο το 24ώρο, και το θήλαζα συνεχώς. Αυτό έχει πολλές δυσκολίες γιατί πέφτεις κατευθείαν στα βαθιά αλλά από την άλλη είναι μια πολύ καλή προετοιμασία, γιατί όταν γυρίζεις στο σπίτι με ένα πλασματάκι δεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς».

Δείτε επίσης: Νικολέττα Ράλλη: Έγινε νονά

Το ζευγάρι με το νέο μέλος της οικογένειας σήμερα το απόγευμα θα αναχωρήσουν από το μαιευτήριο για το σπίτι. «Όλα είναι έτοιμα στο σπίτι, το δωμάτιο του μωρού τον περιμένει. Εγώ είμαι πάρα πολύ οργανωτική σαν άνθρωπος, σχεδόν από την πρώτη ημέρα που έμαθα ότι είμαι έγκυος άρχισα να ετοιμάζω τα πράγματά του», αναφέρει η Κάλλι. Όσο για το πώς είναι το δωμάτιο; «Είναι πουά γεμάτο χρώματα. Με εκνευρίζουν τα θεματικά δωμάτια, δεν υπήρχε περίπτωση να το βάψω μπλε. Θέλω το μωρό μου από την πρώτη στιγμή της ζωής του να ζει μέσα στο χρώμα και στη ζωντάνια», αποκάλυψε η διαφημίστρια στο Peoplegreece.com και για του λόγου του αληθές μας χάρισε και μια φωτογραφία του δωματίου του μικρού. Να πούμε εδώ πως το δωμάτιο το ζωγράφισε η κουμπάρα της Κάλλις και εικαστικός Σίσσυ Μουριάδου.

Δείτε ακόμα: Γκαλένα Βελίκοβα: Περιμένει κοριτσάκι

Το όνομα και οι νονοί του μικρού ακόμα άγνωστα. «Είναι πολύ νωρίς ακόμα για αυτά. Το παν ήταν να γεννηθεί το αγοράκι μας και να είναι υγιές από εκεί και πέρα όλα θα τα βρούμε. Γενικά πάντως ούτε εγώ ούτε ο Στέφανος είμαστε των τύπων και παραδοσιακοί. Θα βρούμε ένα όνομα που να ταιριάζει στον άγγελό μας και θα του το δώσουμε καθώς και έναν άνθρωπο που θα αξίζει να γίνει ο πνευματικός του γονιός, να τον βαφτίσει. Το μόνο σίγουρο είναι πως η βάφτιση θα γίνει στην Πάρο, στο εκκλησάκι που παντρευτήκαμε κι εμείς», δήλωσε.

Η Κάλλι Τσιλίδου, επίσης, θέλησε να πει ένα τεράστιο ευχαριστώ στο γυναικολόγο της, κ. Γιώργο Παπαπαναγιώτου καθώς και στο μαιευτήριο ΡΕΑ για την εξυπηρέτηση και την περιποίηση. Στο μαιευτήριο από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν φίλοι και συγγενείς οι οποίοι της έδιναν κουράγιο και έλαμπαν από χαρά.

Διαβάστε επίσης: Νίκος Αναδιώτης-Βασιλική Παπαδοπούλου: Μάθε το φύλο του μωρού τους

Τέλος, να σημειώσουμε εδώ πως η Κάλλι θα μείνει στο σπίτι με το μωρό της για αρκετό διάστημα αφού έχει άδεια από τη δουλειά της. Προς το παρόν θέλει να αφοσιωθεί απόλυτα στο μικρό και να τα κάνει όλα μόνη της χωρίς τη βοήθεια κάποιας άλλης γυναίκας. «Πιστεύω πως ο Στέφανος θα με βοηθήσει πολύ στο σπίτι. Ήδη μου λέει «αν θέλεις να βγαίνεις δεν πειράζει, θα τον κρατάω εγώ». Φανταστείτε πως ακόμα δεν πήγαμε σπίτι και τσακωνόμαστε για το ποιος θα τον έχει περισσότερη ώρα στην αγκαλιά του. Έχουμε τρελαθεί», κατέληξε η Κάλλι στο Peoplegreece.com.

Εμείς να ευχηθούμε ολόψυχα να τους ζήσει και να είναι ευτυχισμένοι.

The post Κάλλι Τσιλίδου: «Από την πρώτη στιγμή θηλάζω το μωρό και κοιμάμαι μαζί του» appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα