Νικητής ο συνδυασμός «Ενωμένοι Δημοσιογράφοι» στις εκλογές της ΕΣΗΕΑ

Τον συνδυασμό «Ενωμένοι Δημοσιογράφοι» ανέδειξαν ως πρώτη δύναμη οι κάλπες που στήθηκαν στην Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών. Η παράταξη εξέλεξε 5 μέλη στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης με πλειοψηφούσα την επικεφαλής του συνδυασμού Μαρία Αντωνιάδου (740 σταυροί). Εκλέγονται επίσης η Αρια Αγάτσα, ο Χρήστος Μαζανίτης, ο Μάκης Διόγος και η Αγγελική Γυπάκη.

Οι άλλοι έξι συνδυασμοί εκλέγουν από ένα μέλος : Από τη Συσπείρωση δημοσιογράφων – Δούρειος Ίππος εκλέγεται ο Σταύρος Καπάκος, από την «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για

την ΑΝΑΤΡΟΠΗ (Financial Crimes, Αριστερό Ριζοσπαστικό ΜΜΕτωπο, Σπάρτακος, ανένταχτοι)» εκλέγεται ο Γιάννης Αγγέλης , από τη Δημοσιογραφική Συνεργασία ο Γεώργιος – Νικόλαος Μηλιώνης , από την Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων ο Δημήτρης Τσαλαπάτης, από το Συνδυασμό «Μαχόμενοι Δημοσιογράφοι» η Νανά Νταουντάκη και από το συνδυασμό «Αδέσμευτοι Δημοσιογράφοι ο Χρήστος Κυρίτσης.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής η ΕΣΗΕΑ ανακοίνωσε τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών που διεξήχθησαν στις 7 και 8 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Εφορευτική Επιτροπή ψήφισαν 3.109 δημοσιογράφοι, μέλη της Ένωσης. Έγκυρα ήταν 2.852, άκυρα 168, ενώ στις κάλπες βρέθηκαν και 89 λευκά.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα

Keywords
Τυχαία Θέματα