Τζον Κουδούνης: «Θα κάνουμε την Εθνική Ασφαλιστική ακόμα μεγαλύτερη»

«Θα έρθουν πολύ σπουδαία πράγματα για την Ελλάδα στο μέλλον. Η Εθνική Ασφαλιστική είναι μία εταιρεία σύμβολο και θα την κάνουμε ακόμη πιο μεγάλη». Αυτά τονίζει σε συνέντευξη του στο nextdeal.gr και τον Κωστή Σπύρου ο κ. Τζον Κουδούνης, διευθύνων σύμβουλος της Calamos Investments, η οποία συμμετέχει στην κοινοπραξία που αναμένεται να αναλάβει τον έλεγχο της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Στη συνέντευξη

του, στο περιθώριο του 7ου ετήσιου συνεδρίου Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που διοργάνωσε η Capital Link, ο κ. Κουδούνης εμφανίζεται αισιόδοξος τόσο για την πορεία της ελληνικής οικονομίας όσο και της Εθνικής Ασφαλιστικής, την οποία εμπιστεύεται απόλυτα ο Έλληνας καταναλωτής.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου ο Τζον Κάλαμος, ιδρυτής και Πρόεδρος της Calamos Investments, τόνισε ότι η Ελλάδα μπορεί να εξέλθει της κρίσης και παράλληλα να παρουσιάσει υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης τα επόμενα χρόνια. Ζήτησε να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις και κατέστησε σαφές πως η απόφασή του να επενδύσει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Εθνική Ασφαλιστική δεν είναι ούτε συγκυριακή ούτε τυχαία.

Την αισιοδοξία του για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας εξέφρασε ο Matt Fairflield ιδρυτής και συνδιευθύνων σύμβουλος της Exin Partners, και εξήρε την καλή συνεργασία που υπάρχει με την ελληνική κυβέρνηση.

Για περισσότερα πατήστε ΕΔΩ

Keywords
Αναζητήσεις
τζων κάλαμος τζιμ κουδουνης
Τυχαία Θέματα