Το nude nail look δεν θα σας προδώσει ποτέ αρκεί να επιλέξετε το σωστό βερνίκι!

Τις τάσεις στο μανικιούρ σας τις έχουμε αποκαλύψει εδώ και μήνες καθώς κι εκείνες που προέκυψαν κατά την περίοδο της καραντίνας. Οι έντονες αποχρώσεις αλλά και τα εξεζητημένα σχέδια έκαναν θραύση κι εσείς μόλις βγήκατε από το σπίτι κλείσατε αμέσως ραντεβού με τη μανικιουρίστ για να υιοθετήσετε τα πιο εντυπωσιακά. 

Και μόνες στο σπίτι όμως δημιουργήσατε τα ωραιότερα αφού γίνατε experts ακολουθώντας όλες τις συμβουλές που σας δώσαμε. Παρ’ όλα αυτά πρέπει να έχετε πάντα στο μυαλό σας πως υπάρχουν και κάποιες αποχρώσεις που μένουν

κλασικές και δεν πρόκειται ποτέ να σας προδώσουν.

Πρόκειται για εκείνες που ταιριάζουν με όλα τα looks, τις περιστάσεις και τις ώρες της ημέρας και σας σώζουν κάθε φορά που είστε αναποφάσιστες. 

Οι πλέον κλασικές είναι οι nude. Οι αγαπημένες απαλές, πότε με ένα ροζ ίχνος και πότε με καφέ στη σύνθεση τους που κολακεύουν όλους τους τόνους δέρματος και μήκος νυχιών.

Ακόμη και όταν αποκτήσετε ηλιοκαμένη όψη τo nude είναι η τέλεια επιλογή. Το βασικότερο χαρακτηριστικό του όμως είναι πως πρόκειται για τις πιο κομψές αποχρώσεις ever. 

Εμείς επιλέξαμε τα αγαπημένα μας βερνίκια. Εσείς μπορείτε να τις απλώσετε μόνες σας αφού προηγουμένως εφαρμόσετε base coat και στη συνέχεια top coat που θα χαρίσει λάμψη και διάρκεια στο χρώμα.

Dior, Dior Vernis, Grege 413

Seventeen Studio Rapid Dry Lasting Color, No 80

Essie Gel Couture, 511 Buttoned and Buffed 

OPI Nail Color, A Great Operatunity

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OPI (@opi) στις 17 Ιούν, 2020 στις 11:02 πμ PDT

Erre Exclusive Nail Lacquer, Calm Day

Sephora Collection Color Hit, Faded Walls 

CND Vinylux, Flowerbed Folly

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας σας:

Η beauty καμπάνια που θα σας συγκινήσει πολύ!

Το άρωμά σας δεν διαρκεί το Καλοκαίρι; Δείτε τι πρέπει να κάνετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα