Δημήτρης Μπέλλος: Αυτή είναι η παίκτρια που του ζήτησε να γίνουν ζευγάρι πριν μπουν στο σπίτι του Masterchef!

Μια συνέντευξη που προκάλεσε αίσθηση παραχώρησε ο Δημήτρης Μπέλλος στο περιοδικό You weekly, όπου μεταξύ άλλων αποκαλύπτει πως συμπαίκτρια του στο Masterchef του είχε ζητήσει να γίνουν ζευγάρι πριν μπουν στο σπίτι του Masterchef και στην συνέχεια που αυτό δεν συνέβη, τον “στόλιζε” κανονικά.

«Υπήρξε συμπαίκτριά μου η οποία με πλησίασε λίγο πριν μπούμε στο σπίτι του «MasterfChef» και μου είχε προτείνει να κάνουμε το ζευγάρι για να μας παίζουν στην τηλεόραση, λέγοντάς μου μάλιστα «να κάνουμε όπως γινόταν πέρσι με τον Πάνο και την Ασημίνα».

Της απάντησα ένα ξερό «θα δούμε» εκείνη τη στιγμή.

Εννοείται πως με εκδικήθηκε με τα κοσμητικά επίθετα με τα οποία με χαρακτήριζε στη συνέχεια. Με στόλισε σαν χριστουγεννιάτικο δέντρο! (γέλια) Μαντέψτε ποια είναι, δεν θα πω το όνομά της. Δεν είναι δύσκολο!», ανέφερε συγκεκριμένα ο παίκτης στο περιοδικό YOUweekly.

Ενώ ο ίδιος δεν αποκάλυψε το όνομά της, στο Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή το έπραξε για εκείνον.

«Μετά από ασφαλής πληροφορίες, το ψάξαμε μέσα από κάποιους συμπαίκτες που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα, θέλω να σας πω ότι κατά 99,9% η παίκτρια που είχε ζητήσει από τον Δημήτρη να κάνουν σχέση είναι η Μαριάννα.

Δεν ξέρω αν ο ίδιος το παραδεχτεί ή θα θολώσει τα νερά, πάντως η Μαριάννα που του έκανε επιθέσεις τον τελευταίο καιρό, φαίνεται ότι ήταν αυτή που στην αρχή του παιχνιδιού τον είχε προσεγγίσει συναισθηματικά», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο:

Διαβάστε ακόμα:

Δημήτρης Μπέλλος: «Συμπαίκτρια μου στο Masterchef με εκδικήθηκε επειδή δεν δέχτηκα να γίνουμε ζευγάρι!»

Χωρίς τον Κρατερό Κατσούλη οι “Κου Κου” για δεύτερη μέρα – Τι είπε η Κατερίνα Καραβάτου για την πορεία της υγείας του;

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Γιατί δεν υπάρχει τίποτα γνωστό για την προσωπική του ζωή;

Keywords
Τυχαία Θέματα