Αποκλειστικά στο Πρω1νό: Ο Πάνος Ιωαννίδης σχολιάζει τον νικητή του Masterchef, αλλά και το τι θα γίνει την επόμενη χρονιά!

Στην επαγγελματική του καθημερινότητα έχει επιστρέψει ο Πάνος Ιωαννίδης μετά το τέλος των γυρισμάτων του Masterchef. Ο chef προσπαθεί να βρίσκεται στο χώρο του και κοντά στους συνεργάτες του και στους πελάτες όπως εκμυστηρεύτηκε στην αποκλειστική του συνέντευξη στο Πρω1νό και στην Μαρία Κοκολάκη.

«Τώρα που τελείωσε το Masterchef, ανυπομονούμε για το επόμενο. Ο νικητής εύχομαι να είναι χαρούμενος. Σε κάθε Masterchef έχουμε νικητή που το αξίζει, αλλιώς

δεν θα ήταν νικητής», ανέφερε σχετικά με τον νικητή του Masterchef, Σταύρο Βαρθαλίτη.

«Την αγάπη του κόσμου την αντιμετωπίζουμε θετικά», σημείωσε ο chef, ο οποίος έχει μια απαιτητική καθημερινότητα.

«Η ζωή μου έχει γίνει πιο απαιτητική. Το θέμα των διακοπών είναι λίγο ονειρικό. Σίγουρα κάποια σαββατοκύριακα μπορώ να φύγω. Αλλά διακοπές κανονικές δεν θα κάνω δυστυχώς», αποκάλυψε στην κάμερα του Πρω1νού.

Όσον αφορά στον νέο κύκλο του Masterchef, ο οποίος έχει ανακοινωθεί ήδη από τον τελικό του Masterchef 4, o κριτής αποκάλυψε πως η ομάδα θα παραμείνει και τα γυρίσματα τους θα ξεκινήσουν προς Οκτώβρη – Νοέμβρη.

«Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν μέσα στον χειμώνα, κατά τον Οκτώβρη – Νοέμβρη, όπως κάθε χρόνο. Με την ίδια ομάδα πάντα!», ανέφερε συγκεκριμένα.

Δείτε όσα είπε στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

Φαίη: Ο χορός με τον γιο της, Δημήτρη και ο στόχος για τις διακοπές!

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Γιατί δεν υπάρχει τίποτα γνωστό για την προσωπική του ζωή;

Χωρίς τον Κρατερό Κατσούλη οι “Κου Κου” για δεύτερη μέρα – Τι είπε η Κατερίνα Καραβάτου για την πορεία της υγείας του;

Keywords
Τυχαία Θέματα