Λιπαρά μαλλιά: Το απίθανο τρικ περιποίησης που θα σας σώσει!

Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών με λιπαρά μαλλιά γνωρίζουμε πολύ καλά πως ταλαιπωρείστε αρκετά. Αναγκάζεστε να λούζεστε συχνά μιας και το χτένισμα σας δεν διαρκεί ενώ η εικόνα τους είναι ενοχλητική.

Τα έξτρα έλαια που παράγονται στο τριχωτό της κεφαλής οφείλονται στο σμήγμα που υπάρχει. Αυτό μπορείτε να το αντιμετωπίσετε αρχικά με τη σωστή ενυδάτωση.

Όσο περίεργο κι αν ακουστεί και τα λιπαρά μαλλιά αφυδατώνονται, ειδικά τώρα το Καλοκαίρι λόγω της έκθεσης στον

ήλιο αλλά και το αλάτι της θάλασσας ή το χλώριο της πισίνας.

Θα πρέπει λοιπόν σε κάθε λούσιμο να χρησιμοποιείτε σαμπουάν και κοντίσιονερ με πλούσια ενυδατικά και θρεπτικά συστατικά στη σύνθεση τους. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TIᖴᖴIᑎI ᗰIᒪᒪEᖇ (@tiffinimiller) στις 19 Ιούν, 2020 στις 7:02 μμ PDT

Έχετε βέβαια παρατηρήσει πως τόσο το κοντίσιονερ όσο και οι μάσκες ενυδάτωσης βαραίνουν την τρίχα, ενισχύουν τη λιπαρότητα και σας δημιουργούν ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα. Τι γίνεται λοιπόν σ’ αυτή την περίπτωση; 

Από τη μία οι hair experts προτείνουν ενυδάτωση και από την άλλη κάθε φορά που προσπαθείτε να ακολουθήσετε τις συμβουλές τους βρίσκεστε σε ακόμη πιο δύσκολη κατάσταση. 

Δείτε λοιπόν τι πρέπει να κάνετε: Θα συνεχίσετε να απλώνετε κοντίσιονερ αλλά με διαφορετική σειρά. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Πρώτα δηλαδή θα εφαρμόζετε στις άκρες των μαλλιών σας το κοντίσιονερ, θα το ξεβγάζετε καλά με άφθονο νερό και στη συνέχεια θα λούζετε τα μαλλιά σας με το κατάλληλο σαμπουάν.

Ναι λοιπόν στην ενυδάτωση αλλά με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Δοκιμάστε αυτό το τρικ σήμερα κιόλας και πιστέψτε μας, θα μείνετε άφωνες.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας σας:

Σου αρέσει το piercing στα νύχια αλλά δεν θες να τα τρυπήσεις; Σου έχουμε την ωραιότερη ιδέα!

Kylie & Kendall Jenner: Τα προϊόντα και η καμπάνια της νέας τους συλλογής μακιγιάζ είναι “στον αέρα”!

Keywords
Τυχαία Θέματα