Τάσος Ιορδανίδης: «Είχα πάντα όνειρο να γίνω συνάδελφος της Ελένης Μενεγάκη»

Το περασμένο Σάββατο 16/9 ο Τάσος Ιορδανίδης έκανε πρεμιέρα στην εκπομπή με την εκπομπή «Μπαμπά-δες». Ο γνωστός ηθοποιός ανέαλαμβάνει πρώτη φορά χρέη παρουσιαστή, γεγονός που τον ιντριγκάρει αλλά και τον αγχώνει παράλληλα.

«Δεν περίμενα ποτέ στη ζωή μου ότι θα έχω τέτοιο άγχος. Να βρίσκομαι μπροστά από μία-δύο κάμερες και να πρέπει να σας απευθυνθώ. Γιατί ξέρεις, σαν ηθοποιός που είμαι, έχω συνηθίσει να κρύβομαι πίσω από ρόλους. Εδώ μου λένε τα παιδιά: δεν πρέπει να βάζεις τα χέρια στις τσέπες, δεν πρέπει να φοράς γυαλιά, μην κάνεις πολλές κινήσεις, μην κάνεις υπερβολές.

Μία απάντηση τους έδωσα, ότι θα προσπαθήσω να κάνω μία εκπομπή από καρδιάς.

Από καρδιάς, γιατί μιλάμε για ένα πολύ ευαίσθητο θέμα, όπως είναι τα παιδιά μας. Όπως είναι η οντότητά μας και η ιδιότητά μας ως γονείς. Έτσι; Μπαμπάδες, μαμάδες, γιαγιάδες… Σας προσκαλώ σε ένα πολύ όμορφο ταξίδι, σε ένα ταξίδι ενδεχομένως στη “Χώρα του Ποτέ”, του Πίτερ Παν, του Κάπτεν Χουκ. Και μαζί να προσπαθήσουμε να δώσουμε απαντήσεις σε κάποια ερωτήματα, σε κάποια ερωτηματικά, σε κάποια άγχη, σε κάποιες αγωνίες και να πούμε στο τέλος “ηρεμήστε, όλα καλά θα πάνε”», είπε ο Τάσος Ιορδανίδης στην πρεμιέρα.

Η συνέντευξη που παραχώρησε ο Τάσος Ιορδανίδης στο Mega

Λίγο μετά την πρεμιέρα, ο Τάσος Ιορδανίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της «Ελένη» και στην Κωνσταντίνα Δημοπούλου και αναφέρθηκε στην εκπομπή που ανέλαβε στην ΕΡΤ1.

«Είχα πάντα όνειρο να γίνω συνάδελφος της Ελένης Μενεγάκη. Η εκπομπή “Μπαμπά-δες” είναι ένα πολύ γλυκό πρότζεκτ και το δέχτηκα για να έχουν τα παιδιά μου υλικό από μένα. Είχα πάει καλεσμένος στις “Μαμά-δες” και ο παραγωγός μού πρότεινε να παρουσιάσω τους “Μπαμπά-δες”.

Μόλις έκανα το δοκιμαστικό, μου απάντησαν θετικά την ίδια μέρα και δύο μέρες μετά ξεκινήσαμε τα γυρίσματα. Είχα ενδοιασμούς, λίγο φοβόμουνα στην αρχή την παρουσίαση. Η Θάλεια μού είπε ότι μου ταιριάζει η εκπομπή και πρέπει να δοκιμαστώ», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Νομίζω ότι και ένας άνθρωπος που δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της υποκριτικής θα τα κατάφερνε εξίσου στην παρουσίαση. Δεν ξέρω αν έχω το χάρισμα της παρουσίασης, απλά προσπαθώ να πραγματοποιήσω κάτι με πολλή ψυχή. Πάντα έβαζαν ηθοποιούς στην παρουσίαση, πολλά χρόνια τώρα. Δεν ξέρω αν η ΕΡΤ έχει κάποια στρατηγική και βάζει ηθοποιούς στην παρουσίαση, όμως, δεν το βρίσκω αρνητικό».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

Διαβάστε ακόμα:

Σταύρος Ξαρχάκος για Ηρώ Σαΐα: «Έχει υποστεί τρομερό bullying για τη σχέση μας, είναι ανήθικο»

Κατερίνα Βρανά: «Δεν υπάρχουν πολλές ανύπαντρες στην ηλικία μου – Εγώ ήμουν σε κώμα και έχασα χρόνο»

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Αν ήταν να γυρίσω σε πάνελ, θα γυρνούσα στη Χρηστίδου»

Keywords
Τυχαία Θέματα