7 τρόποι για να υιοθετήσεις ένα total white look μέσα στο Φθινόπωρο

Καθώς τα φύλλα αλλάζουν χρώμα και ο αέρας γίνεται πιο έντονος, οι λάτρεις της μόδας τείνουν να αγκαλιάζουν τις πιο σκούρες αποχρώσεις και τους πιο πλούσιους τόνους. Ωστόσο, αυτό το φθινόπωρο, σπάστε το καλούπι και εξερευνήστε την αιθέρια ομορφιά των total white looks. Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, το λευκό μπορεί να είναι μια εκπληκτική επιλογή για την εποχή του φθινοπώρου, αποπνέοντας κομψότητα και γοητεία.

Ας βουτήξουμε, λοιπόν, στον κόσμο των total white
looks και ας ανακαλύψουμε πώς είναι να υιοθετούμε αυτή την τάση με αυτοπεποίθηση.

Η Leonie Hanne αγκαλιάζει τη συγκεκριμένη τάση και ποζάρει με υπέροχη oversized παντελόνα που συνδυάζει άψογα με γιλέκο και αξεσουάρ σε γήινους τόνους.

Η γνωστή fashionista τολμάει ένα ακόμα total white look και συγκεκριμένα συνδυάζει διάφορα μήκη δημιουργώντας ένα outfit με layerings.

Ο φθινοπωρινός καιρός απαιτεί συχνά να φορέσουμε ένα οuterwear. Επιλέξτε ένα statement λευκό παλτό ή ένα λευκό σακάκι για να ολοκληρώσετε το σύνολό σας. Όχι μόνο θα σας κρατήσει ζεστές, αλλά θα προσθέσει επίσης μια πινελιά κομψότητας στη συνολική σας εμφάνιση. Η Tezza ποντάρει σε ένα κομψό λευκό κοστούμι με ρίγες και δείχνει υπέροχη.

Η Aimee Song μας προτείνει να επενδύσουμε σε άνετα office looks που θα μας βγάλουν ασπροπρόσωπες όλες τις ώρες της ημέρας.

Η Danielle Bernstein κάνει έναν τέλειο mix & match συνδυασμό παντρεύοντας τη slip φούστα της με t-shirt και sneakers.

H Elsa Hosk δημιουργεί ένα ακόμα υπέροχο look που αποτελείται από πλισέ μίνι φούστα και ένα λευκό διαφανές πουκάμισο με δαντέλα.

Τέλος, το γνωστό μοντέλο μας δείχνει πώς να υιοθετήσουμε ένα total white look και σε μια βραδινή εμφάνιση και μας προτείνει να δοκιμάσουμε ένα στενό μίντι off – the – shoulder φόρεμα, λευκό τσαντάκι και kitten heels.

Διαβάστε περισσότερα:

H πασίγνωστη Tik Toker που μας έμαθε να ντυνόμαστε chic & simple! 

Τα φορέματα του Φθινοπώρου που δε θα θέλουμε να βγάλουμε από πάνω μας

Γιλέκο: Πώς θα το φορέσεις στην καθημερινότητά σου για να αναβαθμίσεις το στιλ σου; (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα