Γιούλικα Σκαφιδά: Αυτό είναι το φύλο του μωρού της!

Η Γούλικα Σκαφιδά είναι έγκυος στο πρώτο παιδί της! Η γνωστή ηθοποιός ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και δέχτηκε πλήθος ευχών από τους διαδικτυακούς φίλους της.

Το μεσημέρι της Τρίτης, η Γιούλικα Σκαφιδά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της! Η ίδια διανύει τον έβδομο

μήνα της κύησης και έτσι στις αρχές Δεκέμβρη θα κρατάει στην αγκαλιά της το μωρό της.

Η Γιούλικα Σκαφιδά αποκάλυψε το φύλο του μωρού της

Η εγκυμονούσα ηθοποιός αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στην Ελένη Μενεγάκη το φύλο του μωρού που περιμένει, το οποίο είναι αγόρι!

«Έχω τρεις ανιψιές από τη μεγάλη μου αδερφή. Είμαστε μόνο γυναίκες. Τώρα, όμως, έρχεται ένα αγόρι. Αυτό που έλεγα είναι ότι επειδή είχαμε διαφορά ηλικίες με την αδερφή μου, οι ανιψιές μου είναι σχετικά κοντά στην ηλικία μου. Ήμουν παιδί τότε.

Τώρα με το μωρό της άλλης αδερφή μου, κάπως κινητοποιήθηκα. Αν με ρωτούσες πριν από δέκα χρόνια, θα σου έλεγα ότι περνάω ωραία, ότι μου αρέσει που κάνω ό,τι θέλω, όποτε θέλω. Μου αρέσει πολύ η συντροφικότητα», είπε, μεταξύ άλλων, η Γιούλικα Σκαφιδά.

Η Γιούλικα Σκαφιδά ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος

«Με απόλυτη συναίσθηση της σκοτεινής πραγματικότητας των τελευταίων ημερών, της οργής, του φόβου για το αύριο, της απελπισίας και της αγωνίας που βιώνουν πολλοί συνάνθρωποί μου, θα ‘θελα να βάλω στο τραπέζι τη λέξη ελπίδα.

Μια λέξη η οποία με κατακλύζει και με γεμίζει αυτήν την περιοδο που ζω τη δική μου προσωπική όμορφη στιγμή. Η ελπίδα είναι απαραίτητη, μαζί με την καλοσύνη και την αισιοδοξία για να ονειρεύομαι έναν κόσμο που θα αξίζει στο δικό μου πλάσμα», έγραψε στην πρώτη ανάρτησή της η Γιούλικα Σκαφιδά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Youlika Skafida (@youlika.skafida)

Διαβάστε ακόμα:

 Νόνη Δούνια: «Μου ζήτησαν να κάνω πλαστική στη μύτη, εκνευρίστηκα, δεν το έκανα»

 Κατερίνα Στικούδη: «Ο γιος μου δεν έχει καταλάβει ότι θα έρθει αδερφάκι» -Η αναφορά στο φύλο του μωρού

 Μαριάντα Πιερίδη: Η απάντηση για την κρίση στον γάμο της και η αποκάλυψη της Φαίης

Keywords
Τυχαία Θέματα