Πέτρος Κωστόπουλος: «Κινδύνευσα να δεχτώ σφαίρα 3 φορές»

Ο Πέτρος Κωστόπουλος φιλοξενήθηκε στην πρωινή εκπομπή του ANT1 και παραχώρησε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα. Οι δύο άνδρες είχαν μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, με τον γνωστό εκδότη να αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου, στα τρία παιδιά του αλλά και στις φορές που κινδύνεψε η ζωή του από σφαίρα.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος απαντά στο ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου

«Θα παντρευτείς ξανά;», ήταν η ερώτηση που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στον Πέτρο Κωστόπουλο και τον

αιφνιδίασε. Ο ίδιος απάντησε αρνητικά και τόνισε πως δεν πρόκειται να κάνει άλλα παιδιά. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην προσωπική ζωή του, λέγοντας πως τα τελευταία χρόνια είχε δύο σχέσεις που δεν είδαν το φως της δημοσιότητας.

«Τρελός είσαι; Δεν δίνω ούτε 1%. Εγώ έχω δύο αρχές, μία ότι δεν θα αλλάξω ομάδες και μία ότι δε θα ξαναπαντρευτώ. Να είσαι με έναν άνθρωπο και να συγκατοικείς.. Δεν θα κάνω άλλο παιδί, δεν θέλω να είμαι σαν τον Πατσίνο με μωρό παιδί στα 82. Δεν υπάρχει λόγος να παντρευτώ ξανά. Όπως βλέπεις, τα νέα ζευγάρια χωρίζουν. Η χειραφέτηση της γυναίκας, η οικονομική της ανεξαρτησία έχει αλλάξει τα δεδομένα…

Κάποιες σχέσεις μου γράφτηκαν. Έχω κάνει δύο σχέσεις σε αυτά τα 10 χρόνια, που κράτησαν ενάμιση χρόνο. Θέλω μια σχέση, αλλά όχι να είμαστε όλη την ώρα μαζί. Θα μου άρεσε να έχω 2-3 μέρες μακριά από την άλλη. Αυτή την περίοδο δεν με κυνηγάει καμία. Είμαι σόλο. Μια γυναίκα που είναι ωραία, δεν παύει ποτέ να είναι ωραία. Κι όποια ηλικία κι αν έχει, τη θαυμάζεις, σε ελκύει. Αν μου έλεγαν αύριο ότι με θέλει η Βεργκάρα, θα πήγαινα κολυμπώντας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος για τα τρία παιδιά του

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε για τα τρία παιδιά του, την Αμαλία, την Αλεξάνδρα και τον Μάξιμο, που αποτελούν τη μεγάλη αγάπη του. Μπορεί τα δύο κορίτσια να μένουν μόνιμα στο εξωτερικό και να εργάζονται, όμως ο Μάξιμος ζει με τον πατέρα του και περνούν πολύ χρόνο μαζί.

«Με τον γιο μου είμαι “δυστυχισμένος”. Με έχει ξεπεράσει στο μπόι και προσπαθώ κάθε μέρα κάπως να το καθυστερήσω αυτό. Ένας λόγος που γυμνάζομαι, είναι για να μπορώ να παίζω μαζί του. Ο γιος μου έχει πολύ γυμνασμένο σώμα, είναι και κολυμβητής, κάνει και τα βάρη του.

Πάμε κάθε μέρα στον καθρέφτη και κοιταζόμαστε και προσπαθώ να τον πείσω πως δε με πέρασε. Οι κόρες μου μού λείπουν, αλλά όχι όπως τα πρώτα χρόνια. Τις θαυμάζω για την καριέρα τους, κάνουν τη ζωή τους. Έτσι πρέπει να κάνουν οι γυναίκες. Εγώ δε θα ήθελα μια γυναίκα που δε δουλεύει».

Ο Πέτρος Κωστόπουλος για τις φορές που κινδύνεψε η ζωή του

Λίγο πριν από το τέλος της συνέντευξης, ο Πέτρος Κωστόπουλος περιέγραψε τις στιγμές που κινδύνεψε η ζωή του κατά τη διάρκεια ταξιδιών του στο εξωτερικό.

«Έχω κινδυνεύσει να δεχθώ σφαίρα τουλάχιστον 3 φορές στην Αμερική, σε περιοχές που είναι βλαχαδερά, Rednecks. Εκεί, στο Τέξας, τους γκέι τους σκοτώνουν. Μια φορά πήγαν να μας πυροβολήσουν γιατί κάποιος έκανε για πλάκα τον γκέι. Η δεύτερη γιατί παρκάραμε σε ένα πάρκο στο πεζοδρόμιο για να κάνουμε φωτογράφιση και ήρθε ένας 20χρονος, τραβάει πιστόλι και έτρεμε το χέρι του.

Άλλη μια δόση ήταν που πήγαμε να φάμε μπριζόλες στο Τέξας, είχαμε μακριά μαλλιά, κάτι σήματα, ήταν εκεί κάτι τεράστιες γυναίκες και κάτι τεράστιοι τύποι. Ζητάω κάτι να πιούμε και να φάμε και μου λέει “δεν έχουμε”. Μου λέει “είσαι Hell’s Angels”, του λέω ότι είμαι Ευρωπαίος δημοσιογράφος και θέλουμε να φάμε. Κατεβάζει την καραμπίνα από πάνω από το μπαρ τότε και όπως ήμασταν, το βάλαμε στα πόδια».

Διαβάστε ακόμα:

Σταύρος Ξαρχάκος για Ηρώ Σαΐα: «Έχει υποστεί τρομερό bullying για τη σχέση μας, είναι ανήθικο»

Κατερίνα Βρανά: «Δεν υπάρχουν πολλές ανύπαντρες στην ηλικία μου – Εγώ ήμουν σε κώμα και έχασα χρόνο»

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Αν ήταν να γυρίσω σε πάνελ, θα γυρνούσα στη Χρηστίδου»

Keywords
Τυχαία Θέματα