Λένα Μαντά: «Ο σύζυγός μου είναι μόνιμα με οξυγόνο μετά την περιπέτεια υγείας»

Η Λένα Μαντά παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μαζί με την κόρη της, Μαρία. Οι δύο γυναίκες άνοιξαν την καρδιά τους και μίλησαν για διάφορα θέματα.

Η δημοφιλής συγγραφέας αναφέρθηκε στην περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της και εξομολογήθηκε πως η κόρη της στάθηκε βράχος στο πλευρό της και τη βοήθησε πολύ να σταθεί ξανά στα πόδια της.

«Όταν πέρασα την περιπέτεια της υγείας μου στην αρχή δυσκολεύτηκα. Είχα τη σκέψη αν θα ζήσω

κι αν θα δω τον γάμο της κόρης μου, του γιου μου. Η κόρη μου ήταν βράχος στο πλευρό μας. Ήταν η δύναμή μου», είπε με δάκρυα στα μάτια η Λένα Μαντά και συνέχισε:

«Η Μαρία έχει ένα ταλέντο. Όταν απλώνεις το χέρι σου για βοήθεια, το δικό της ήταν ήδη εκεί και σε περιμένει. Αυτό είναι σπάνιο».

Ακόμα, η Λένα Μαντά αποκάλυψε την κρίση που πέρασε η σχέση της με την κόρη της, καθώς για οκτώ χρόνια είχαν τυπική επαφή: «Για οκτώ χρόνια περάσαμε μία κρίση με την κόρη μου. Είχε μια μακροχρόνια σχέση και όταν αυτή τέλειωσε, εγώ το αντιμετώπισα λάθος και εκείνη με έκανε σάκο του μποξ, που εγώ δεν μπορούσα να το διαχειριστώ».

Παράλληλα, μίλησε για το πρόβλημα υγείας του συζύγου της, το οποίο, όμως, κατάφερε να ξεπεράσει: «Για εμάς ήταν έντονα φορτισμένη στιγμή γιατί ο σύζυγός μου πέρασε πολύ δύσκολη περιπέτεια με την υγεία του τον Μάιο. Το ότι ο σύζυγός μου είναι μόνιμα με οξυγόνο είναι το λιγότερο που μας απασχολεί. Σημασία έχει ότι τον έχαμε κοντά μας και συνόδευσε την κόρη του στην εκκλησία».

Διαβάστε ακόμα:

 Νόνη Δούνια: «Μου ζήτησαν να κάνω πλαστική στη μύτη, εκνευρίστηκα, δεν το έκανα»

 Κατερίνα Στικούδη: «Ο γιος μου δεν έχει καταλάβει ότι θα έρθει αδερφάκι» -Η αναφορά στο φύλο του μωρού

 Μαριάντα Πιερίδη: Η απάντηση για την κρίση στον γάμο της και η αποκάλυψη της Φαίης

Keywords
Τυχαία Θέματα