Στέλλα Στυλιανού: «Ήμουν 37 ώρες ξύπνια τον Αύγουστο του 2021»

Η Στέλλα Στυλιανού, με αφορμή την παρουσία της στην καλοκαιρινή εκδοχή της ενημερωτικής εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega», παραχώρησε μια εφ’  όλης της ύλης συνέντευξη στον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μελά και το περιοδικό Τηλέραμα.

Μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για το ξεκίνημα της συνεργασίας της με το Μεγάλο Κανάλι, καθώς και τις απαιτήσεις του Καλοκαιριού του 2021.

Η Στέλλα Στυλιανού αποκαλύπτει πώς προέκυψε η συνεργασία της με το Mega

«Άκουσα μέσω ενός φίλου ότι έψαχναν κόσμο στο Mega

και το 2019 έστειλα το βιογραφικό μου. Δεν πίστευα όμως ότι έστω θα το διαβάσουν. Κι όμως, τον Μάιο του 2021, μια ανοιξιάτικη Πέμπτη, που δεν θα ξεχάσω ποτέ, χτύπησε το τηλέφωνό μου και μου ζήτησαν από το MEGA να κάνουμε ένα ραντεβού. Στην αρχή πίστευα ότι κάποιος μού κάνει πλάκα. Όταν συνειδητοποίησα ότι δεν ήταν πλάκα, έκλεισα αμέσως εισιτήριο και βρέθηκα στο Μεγάλο Κανάλι.

Όταν μου ανακοίνωσαν ότι με θέλουν για το καλοκαιρινή σχήμα της πρωινής εκπομπής “Κοινωνία Ώρα Mega”, πίστευα ότι θα συναντούσα πολλές δυσκολίες προσαρμογής στα καινούργια μου καθήκοντα. Εντούτοις – ευτυχώς – διαψεύστηκα και όλα κύλησαν πολύ ομαλά», αποκάλυψε η Στέλλα Στυλιανού για το πώς προέκυψε η συνεργασία της με το Mega

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η ίδια ανέφερε: «Ήμουν 37 ώρες ξύπνια τον Αύγουστο του 2021, όταν ξέσπασε η φωτιά στην Βαρυμπόμπη και μετά στην Εύβοια, αφού κλήθηκα να κάνω έκτακτα δελτία κατά τη διάρκεια της νύχτας και να συνεχίσω σερί στις 5.00 το πρωί οκτάωρης διάρκειας εκπομπή».

Διαβάστε επίσης:

Μιχάλης Κατσουρής: Σοκάρει φίλος του 29χρονου -«Ήρθαν να μας σκοτώσουν, από θαύμα ζω»

Φελίσια Τσαλαπάτη: Θύμα κλοπής η παρουσιάστρια

Full in love η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η νέα τρυφερή φωτογραφία με τον σύντροφό της

Keywords
Τυχαία Θέματα