Full in love η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η νέα τρυφερή φωτογραφία με τον σύντροφό της

Λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της από τον άντρα με τον οποίο ετοιμαζόταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είναι και πάλι ερωτευμένη!

Η πρώην παίκτρια του «Survivor» έκανε την αποκάλυψη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας τρυφερά στιγμιότυπα με τον νέο σύντροφό της.

Μπορεί η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να κρύβει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του άντρα που της έχει κλέψει την καρδιά, ωστόσο από τις αναρτήσεις της μπορούμε να διακρίνουμε

πως οι δυο τους είναι full in love.

Η νέα φωτογραφία της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου με τον σύντροφό της

Το απόγευμα της Πέμπτης (17/8), η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια νέα φωτογραφία με τον σύντροφό της από τις διακοπές τους Σαντορίνη. Η ίδια κάλυψε γι’ ακόμη μια φορά το πρόσωπό του, βάζοντας ένα χαριτωμένο emoji.

Η ίδια και ο εκλεκτός της καρδιάς της ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί, τη στιγμή που πίσω τους ανατέλλει ο ήλιος.

«Προσπαθώ να είμαι καλά. Με πείραξε η κοροϊδία. Θέλω οι άλλοι να είναι καθαροί, όπως είμαι κι εγώ. Ήταν να παντρευτούμε. Την πρώτη φορά που έφυγα από το “Survivor” στεναχωρήθηκα. Δεν ήθελα να φύγω, ο πρώην σύντροφός μου το ήθελε…Ωπ, κάτσε γιατί εδώ βρήκαν τα κέρατα! Τον τσάκωσα! Ουδέν κρυπτόν από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου», είχε δηλώσει στις τηλεοπτικές κάμερες η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για τον χωρισμό της από τον πρώην σύντροφό της.

Διαβάστε επίσης:

Φελίσια Τσαλαπάτη: Θύμα κλοπής η παρουσιάστρια

Νίκος Γκέλια: «Μου άνοιξαν το πορτ μπαγκάζ και μου είπαν “και Αλβανός και ηθοποιός”»

Μιχάλης Κατσουρής: Σοκάρει φίλος του 29χρονου -«Ήρθαν να μας σκοτώσουν, από θαύμα ζω»

Keywords
Τυχαία Θέματα