Σάκης Κατσούλης: «Δεν μπορώ να φτάσω ακόμα τόσο ψηλά, δεν έχω την εμπειρία να το διαχειριστώ»

Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι yes» και εκεί συνάντησε τον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος μόλις είχε επιστρέψει από τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Mέσα σ’ όλα, ο νικητής του «Survivor All Star» απάντησε στο ενδεχόμενο να παρουσιάσει το «I am a celebrity get me out of here», καθώς και αν θα τον ενδιέφερε να λάβει μέρος στον εν λόγω

reality επιβίωσης, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει στον ΣΚΑΪ.

«Δεν μπορώ να φτάσω ακόμα τόσο ψηλά, σε παρουσίαση. Σαν παίκτη reality έχω μπει στις καρδιές των ανθρώπων. Δεν έχω την εμπειρία να διαχειριστώ την παρουσίαση ενός reality. Δεν έχω ασχοληθεί με κάτι τέτοιο», ανέφερε αρχικά ο Σάκης Κατσούλης.

«Back to back σε παιχνίδι; Δεν νομίζω ότι θα με ενδιέφερε», απάντησε για το ενδεχόμενο να τον δούμε να συμμετέχει στο «I am a celebrity get me out of here».

Η αποκάλυψη του Σάκη Κατσούλη για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτείΛίγο καιρό μετά τη νίκη του στο «Survivor All Star», ο Σάκης Κατσούλης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Hello και τον δημοσιογράφο Σάββα Μπίτσα και -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί στο παρελθόν.

«Μου είχαν γίνει προτάσεις και από άλλες τηλεοπτικές εκπομπές, με καλές αποδοχές, έκανα όμως πίσω γιατί δεν μου ταίριαζαν. Ήταν από το «J2US». Επίσης, είχα κάνει δοκιμαστικά και συζητήσεις για την εκπομπή που παρουσίαζε η Ιωάννα Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ και για την παρουσίαση του «Total Blackout». Όπως ανέφερα, όμως, αν κάτι δεν με αντιπροσωπεύει και δεν νιώθω καλά με αυτό, δεν θα το κάνω για τα χρήματα και μόνο», δήλωσε ο Σάκης Κατσούλης.

Διαβάστε επίσης:

Ζήσης Μούσιος: «Είναι βουβό αυτό το πράγμα που συμβαίνει μέσα σου»

Ορφέας Αυγουστίδης: Έπεσε θύμα απάτης στα social media – Το μήνυμά του

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Ποζάρουν με μαγιό στο Πήλιο

Keywords
Τυχαία Θέματα