Κέλλυ Κελεκίδου: Πολύ δύσκολες στιγμές για την τραγουδίστρια -«Δεν πρόλαβα να σε αποχαιρετήσω»

Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει η Κέλλυ Κελεκίδου, καθώς «έφυγε» από τη ζωή ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο.

Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια έχασε τη γιαγιά της και έκανε γνωστό το δυσάρεστο γεγονός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Κέλλυ Κελεκίδου δημοσίευσε στο προφίλ της μια κοινή φωτογραφία με τη γιαγιά της και ένα βίντεο και στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Γιαγιάκα μου».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κέλλυ Κελεκίδου (@kelekidou_kelly)

«Δεν πρόλαβα να σε αποχαιρετήσω»@kellykelekidouofficial Έφτασα με τόση λαχτάρα στην Θεσσαλονίκη για να έρθω να σε δώ!Δυστυχώς δεν πρόλαβα να σε αποχαιρετήσω!Καλό παράδεισο γιαγιάκα μου… Θα κρατάω πάντα τις ευχές σου και όλα όσα μου έχεις πεί πάντα με αυτό το χιούμορ που μονο εσύ ήξερες και έτσι θα πορεύομαι!Σ αγαπώ #grandmother #kellykelekidou #foryou #foryoupage #fypシ #tikrokgreece ♬ πρωτότυπος ήχος – Kellykelekidou

Μάλιστα, η Κέλλυ Κελεκίδου δημοσίευσε το βίντεο που ανέβασε στο Instagram και στον λογαριασμό της στο TikTok, γράφοντας για την απώλεια της  πολυαγαπημένης της γιαγιάς: «Έφτασα με τόση λαχτάρα στην Θεσσαλονίκη για να έρθω να σε δω! Δυστυχώς δεν πρόλαβα να σε αποχαιρετήσω! Καλό παράδεισο, γιαγιάκα μου… Θα κρατάω πάντα τις ευχές σου και όλα όσα μου έχεις πει πάντα με αυτό το χιούμορ που μόνο εσύ ήξερες και έτσι θα πορεύομαι! Σ’ αγαπώ».

Διαβάστε επίσης:

Σάκης Κατσούλης: «Δεν μπορώ να φτάσω ακόμα τόσο ψηλά, δεν έχω την εμπειρία το διαχειριστώ»

Βιταμίνη D: Μήπως τα αντηλιακά εμποδίζουν την απορρόφησή της;

Κλέλια Πανταζή: Ο γιος της έγινε ενός μηνός! Η τρυφερή φωτογραφία τους

Keywords
Τυχαία Θέματα