Μιχάλης Κατσουρής: Σοκάρει φίλος του 29χρονου -«Ήρθαν να μας σκοτώσουν, από θαύμα ζω»

Ο Μιχάλης Κατσουρής έχασε τη ζωή του το βράδυ της 7ης Αυγούστου στη Νέα Φιλαδέλφεια, ύστερα από επίθεση οπαδού της Κροατικής ομάδας Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Καλός φίλος του 29χρονου άντρα μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ και την δημοσιογράφο Μαρία Δουρουδή και προχώρησε σε σοκαριστικές λεπτομέρειες για το μοιραίο αυτό βράδυ.

«Ήρθαν για να μας σκοτώσουν. Οργανωμένα»

«Εκείνο το βράδυ πήγα να πάρω εισιτήρια

μαζί με έναν φίλο μου και τον γιο μου, και την ώρα που φτάσαμε στη Φιλαδέλφεια κατέβηκα με τον γιο μου για να παρκάρει ο φίλος μου. Ο γιος μου έτρεξε με τον όχλο γιατί εγώ δεν κατάλαβα τι γίνεται. Είδα κόσμο να τρέχει και άρχισα να τρώω ξύλο και να προσπαθούν να μου κλέψουν την μπλούζα. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα, δεν μπορείτε να καταλάβετε. Ο χρόνος νόμιζα ότι ήταν αιώνες αλλά μετά που είδα τα βίντεο… δεν μπορώ να σας το περιγράψω», είπε αρχικά ο φίλος του Μιχάλη Κατσουρή.

Στη συνέχεια, ο 48χρονος πρόσθεσε: «Όχι πόλεμος, ήρθαν να μας σκοτώσουν! Και σε παιδάκια και σε γυναίκες που ήταν σε τραπέζια. Θυμάμαι τον γιο μου να τρέχει και νόμιζα ότι ήταν παίκτες της ΑΕΚ, έβγαζαν φωτογραφίες, δεν κατάλαβα εκείνη τη στιγμή για ποιο λόγο έτρεχαν και τι γινόταν. Έχω γύρω στα 15 ράμματα στο κεφάλι, έχω σπασμένη την πλάτη μου, τα πλευρά μου και τα πόδια μου.

Ήρθαν για να μας σκοτώσουν. Οργανωμένα. Ήρθαν εγκληματίες από την Κροατία για να μας σκοτώσουν. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και θέλω να βρεθούν οι ένοχοι, αυτοί που σκότωσαν τον Μιχάλη και πήγαν να αφαιρέσουν και τη δική μου ζωή. Γιατί και ‘γω από θαύμα ζω».

Διαβάστε επίσης:

Φελίσια Τσαλαπάτη: Θύμα κλοπής η παρουσιάστρια

Νίκος Γκέλια: «Μου άνοιξαν το πορτ μπαγκάζ και μου είπαν “και Αλβανός και ηθοποιός”»

Σάκης Κατσούλης: «Δεν μπορώ να φτάσω ακόμα τόσο ψηλά, δεν έχω την εμπειρία να το διαχειριστώ»

Keywords
Τυχαία Θέματα