Σία Κοσιώνη: «Για μένα ήταν μια εμπειρία αξέχαστη και για τον γιο μου δώρο ζωής»

Η Σία Κοσιώνη έζησε μια πολύ ξεχωριστή εμπειρία μέσα στο Σαββατοκύριακο, καθώς επισκέφτηκε μαζί με τον γιο της, Δήμο, μια ανασκαφή στην Ίγκλαινα Μεσσηνίας. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ ο 5,5 ετών γιο της είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στις ανασκαφές, να δουν από κοντά και να μελετήσουν τα ευρήματα.

Την αποκάλυψη έκανε η Σία Κοσιώνη,

ανεβάζοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες από την εκδρομή τους. Μαμά και γιος γέμισαν καινούργιες γνώσεις και εμπειρία και σίγουρα απόλαυσαν κάθε στιγμή αυτού του μοναδικού ταξιδιού.

Η Σία Κοσιώνη, λοιπόν, θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον αρχαιολόγο που τους επέτρεψε να λάβουν μέρος στις ανασκαφές του και να παρακολουθήσουν από κοντά τη διαδικασία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sia Kossioni (@siakossioni)

Όσα έγραψε η Σία Κοσιώνη στην ανάρτησή της

«Τα λόγια είναι φτωχά για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στον σπουδαίο καθηγητή, αρχαιολόγο, ακαδημαϊκό, μα πάνω από όλα τον υπέροχο άνθρωπο με τη θηριώδη ελληνική ψυχή Μιχάλη Κοσμόπουλο που έδωσε την ευκαιρία σε εμένα και στον γιο μου να επισκεφτούμε την σπάνιας σημασίας ανασκαφή του στην Ικλαινα Μεσσηνίας.

Έστω και για λίγο ζήσαμε τη μαγεία της ανακάλυψης, τον παλμό αυτού του αδιανόητου θαύματος που συμβαίνει όταν το σήμερα συναντάει το χθες. Για μένα ήταν μια εμπειρία αξέχαστη, για τον μικρό Δήμο ένα δώρο ζωής», έγραψε η Σία Κοσιώνη στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor All Star – Μάριος: «Ήθελα να κερδίσω το 2017 και γι’ αυτό επέστρεψα»

 Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Έτσι πέθανε η Βουλίτσα – Το Twitter αποχαιρετά την αγαπημένη ηρωίδα του

 Χρήστος Φερεντίνος: Αποχαιρετά το Deal – «Είμαστε χαρούμενοι που το ζήσαμε αυτό»

Keywords
Τυχαία Θέματα