Γρηγόρης Γκουντάρας: Γενέθλια για τον γιο του! Οι τρυφερές φωτογραφίες

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας είναι ένας υπερήφανος πατέρας που καμαρώνει τα παιδιά του και αρκετές είναι οι φορές που έχει μιλήσει γι’ αυτά δημόσια. Ο γνωστός παρουσιαστής και η σύζυγός του, Ναταλί Κάκκαβα έχουν φέρει στον κόσμο δύο αγόρια, τα οποία αποτελούν φυσικά την προτεραιότητά τους.

Η σημερινή ημέρα είναι ξεχωριστή για την οικογένεια Γκουντάρα, αφού ο γιος τους, Μάρκος, έχει τα γενέθλιά του! Ο ίδιος συμπληρώνει εννιά χρόνια ζωής και ο πατέρας του θέλησε να του ευχηθεί δημόσια μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ειδικότερα,

ο Γρηγόρης Γκουντάρας δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες από την παιδική ηλικία του και δέχτηκε πλήθος ευχών από τους διαδικτυακούς φίλους του.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας εύχεται δημόσια στον 9χρονο γιο του

«Το λουκουμαδάκι της φωτογραφίας, γίνεται 9 χρονών. Το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μας, ο Μάρκος μας. Ψυχάρα μου, γλυκιέ μου, καλό μου παιδάκι ,υπέροχε γιε, λατρεμένε μου…

Παιχταρά μου, αγαπητέ σε όλο τον κόσμο να σε έχει ο Θεός καλά και να μη χάσεις ποτέ το καταπληκτικό σου χαμόγελο. Δηλώνω ακραία υπερήφανος πατέρας να ξέρεις», σημείωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην ανάρτησή του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Γρηγόρης Γκουντάρας (@g.goudaras)

Διαβάστε ακόμα:

 Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πραγματικά είδα τον θάνατο και ήμουν σίγουρος ότι ”μέχρι εδώ ήταν”»

 Νίκος Κοκλώνης: Αποκάλυψε ότι ο νικητής του Fame Story θα πάει στη Eurovision

 Αμαρυλλίς: Το φωτογραφικό άλμπουμ της βάπτισης του γιου της

Keywords
Τυχαία Θέματα