Survivor All Star: Οι παίκτες φεύγουν από τον Άγιο Δομίνικο – Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός

Αυτό ήταν! Οι παίκτες του «Survivor All Star» πήραν τα πράγματά τους και άφησαν για πάντα πίσω τους την παραλία στον Άγιο Δομίνικο, κλείνοντας έτσι ένα μεγάλο κεφάλαιο. Μετά από έξι μήνες ζωής σε πολύ δύσκολες συνθήκες, έφτασε η στιγμή να επιστρέψουν στην Ελλάδα και να συναντήσουν ξανά τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η στιγμή του αποχωρισμού ήταν συγκινητική για τους παίκτες, ωστόσο η χαρά και η ανυπομονησία τους να γυρίσουν στη χώρα μας ήταν αυτά που κυριαρχούσαν! Ένας – ένας, λοιπόν, αποχαιρέτησαν το νησί

και μπήκαν στη βάρκα προκειμένου να πάρουν τον δρόμο της επιστροφής.

Οι παίκτες αποχαιρετούν το «Survivor All Star»

«Αυτό που αφήνω πίσω μου είναι οι πολλές δύσκολες στιγμές, που δεν θέλω καν να θυμάμαι αλλά παρ’ όλα αυτά θέλω να τις θυμάμαι γιατί θα με κάνουν καλύτερο άνθρωπο σίγουρα», ήταν τα λόγια του Σάκη Κατσούλη.

«Ένα μέρος που μας φιλοξένησε για έξι μήνες. Εδώ περάσαμε πολλές δυσκολίες, όμως και λίγες χαρές… Υπήρχαν στιγμές γέλιου και πράγματα που μπορεί να συζητάμε γυρνώντας πίσω και να γελάμε… Η αλήθεια είναι ότι θέλω να γυρίσω πίσω στη ζωή μου και αυτό είναι που με κάνει τόσο χαρούμενο, που επιτέλους γυρνάω στην Ελλάδα», είπε από την πλευρά του ο Νίκος Μπάρτζης.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν έκρυψε τη συγκίνησή της τη στιγμή του αποχαιρετισμού: «Ήρθε η βάρκα να μας πάρει και βλέπω να αφήνουμε πίσω μας την παραλία. Είναι πολύ δύσκολο διότι θα μου λείψει πολύ αυτό το νησί και οι στιγμές που έχω ζήσει. Είναι μια εμπειρία που θα με συνοδεύει μέχρι τα βαθιά γεράματα. Ο αποχωρισμός είναι πολύ δύσκολος».

«Είμαι στη βάρκα και σιγά – σιγά βλέπω να χάνεται όλο αυτό που έζησα. Οι καλές και οι καλές στιγμές σίγουρα θα με συντροφεύουν για το υπόλοιπο της ζωής μου και ένα κομμάτι της ψυχής μου θα ανήκει εδώ», ανέφερε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor All Star – Μάριος: «Ήθελα να κερδίσω το 2017 και γι’ αυτό επέστρεψα»

 Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα: Έτσι πέθανε η Βουλίτσα – Το Twitter αποχαιρετά την αγαπημένη ηρωίδα του

 Χρήστος Φερεντίνος: Αποχαιρετά το Deal – «Είμαστε χαρούμενοι που το ζήσαμε αυτό»

Keywords
Τυχαία Θέματα