Κώστας Τσουρός: «Θα ρωτήσετε τη Μελέτη τι μου είπε στο φινάλε»

Ο Κώστας Τσουρός αποχωρεί από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη μετά από δύο σεζόν επιτυχημένης συνεργασίας και είναι έτοιμος να ανοίξει τα φτερά του. Ο γνωστός δημοσιογράφος – σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας – πρόκειται να παρουσιάσει δική του εκπομπή τα Σαββατοκύριακα στο MEGA.

Μετά το

φινάλε της εκπομπής, η κάμερα του «Γεια σου» και ο δημοσιογράφος Ισίδωρος Φίκαρης τον εντόπισε στο αυτοκίνητό του και εκείνος μίλησε για το επαγγελματικό κεφάλαιο που κλείνει φέτος στην καριέρα του.

Ο Κώστας Τσουρός για τη συνεργασία με την Ελεονώρα Μελέτη

«Αυτά τα δύο χρόνια στο πλευρό της Ελεονώρας ήταν πάρα πολύ ωραία. Εγώ γενικότερα προσαρμόζομαι στις δουλειές, επιλέγω να είμαι με ανθρώπους που μπορώ να συνεργαστώ, οπότε όλα καλά», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός για τη συνεργασία του με την Ελεονώρα Μελέτη.

Ο Κώστας Τσουρός για το νέο επαγγελματικό βήμα του

Όταν η κουβέντα πήγε στην εκπομπή που φημολογείται ότι θα παρουσιάσει το Σαββατοκύριακο, ο ίδιος αρκέστηκε να δηλώσει: «Τίποτα δεν μπορώ να πω για την εκπομπή του Σαββατοκύριακο. Σε αυτή τη δουλειά κάθε χρόνο αντιμετωπίζουμε μια πρόκληση, οποιονδήποτε ρόλο κι αν έχεις.  Και φέτος αντιμετωπίζω μία πρόκληση που μου αρέσει πάρα πολύ».

Και συνέχισε, τονίζοντας πως με τη Ναταλία Γερμανού δεν θα βρεθούν ποτέ απέναντι: «Απέναντι τηλεοπτικά μπορεί να είμαστε, εάν ισχύει αυτό το σενάριο που συζητάμε. Αλλά απέναντι γενικά εγώ και η Ναταλία δεν πρόκειται να είμαστε ποτέ».

Τέλος, ο Κώστας Τσουρός ρωτήθηκε για τη συμβουλή που του έδωσε η Ελεονώρα Μελέτη στο τέλος, με τον ίδιο, ωστόσο, να μην αποκαλύπτει τι του είπε: «Θα ρωτήσετε την Ελεονώρα τι μου είπε, δεν θα σας πω εγώ. Άμα θέλει να το πει, ας το πει. Εννοείται ότι κάτι μου είπε, έτσι λες να αποχαιρετιστήκαμε;».

Διαβάστε ακόμα:

 Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πραγματικά είδα τον θάνατο και ήμουν σίγουρος ότι ”μέχρι εδώ ήταν”»

 Νίκος Κοκλώνης: Αποκάλυψε ότι ο νικητής του Fame Story θα πάει στη Eurovision

 Αμαρυλλίς: Το φωτογραφικό άλμπουμ της βάπτισης του γιου της

Keywords
Τυχαία Θέματα