Survivor All Star – Μάριος: «Ήθελα να κερδίσω το 2017 και γι’ αυτό επέστρεψα»

Φορτισμένο είναι το κλίμα στο σημερινό επεισόδιο του «Survivor All Star», καθώς οι τέσσερις τελευταίοι παίκτες ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν την παραλία που έζησαν για έξι μήνες και να επιστρέψουν πίσω στην Ελλάδα.

Ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και ο Νίκος Μπάρτζης είναι οι παίκτες που έφτασαν στην τελική τετράδα και διεκδικούν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού. Λίγο πριν φύγουν από το νησί, λοιπόν,

ένας – ένας αποχαιρέτησαν το μέρος που έζησαν, με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη να προβαίνει σε μια αποκάλυψη.

Ο ίδιος εξομολογήθηκε ότι επέστρεψε στον Άγιο Δομίνικο και συμμετείχε στο «Survivor All Star» έξι χρόνια μετά το τέλος του πρώτου κύκλου, έχοντας ως στόχο να κατακτήσει τον τίτλο του νικητή, κερδίζοντας το έπαθλο.

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης επέστρεψε στον Άγιο Δομίνικο για να κερδίσει το «Survivor All Star»

«Το ότι έφτασα στην πηγή το 2017 και δεν ήπια νερό, σίγουρο παίζει έναν σημαντικό ρόλο της επιστροφής μου, μιας και ήθελα να είμαι ο νικητής του Survivor. Ήθελα αυτή την κούπα, πάλεψα πάρα πολύ και σίγουρα έπαιξε τον ρόλο του στο να πω “Ok, θα επιστρέψω πίσω”.

Με όσα προβλήματα κι αν έχω, τραυματισμούς, μόνιμα προβλήματα, με τη δύσκολη σκέψη – που ταλανίζει όχι μόνο το δικό μου μυαλό αλλά οποιονδήποτε επιστρέφει – του ρίσκου, αν θα πετύχει αυτό ή όχι. Και να που κατάφερα να φτάσω στους τελικούς του Survivor», είπε χαρακτηριστικά ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Διαβάστε ακόμα:

 Χρήστος Φερεντίνος: Αποχαιρετά το Deal – «Είμαστε χαρούμενοι που το ζήσαμε αυτό»

 Γρηγόρης Γκουντάρας: Γενέθλια για τον γιο του! Οι τρυφερές φωτογραφίες

 Κώστας Τσουρός: «Θα ρωτήσετε τη Μελέτη τι μου είπε στο φινάλε»

Keywords
Τυχαία Θέματα