Ρούλα Ρέβη για Αποστόλη Τότσικα: «Είναι το μόνο “αγκάθι” στη σχέση μας»

Το βράδυ της Πέμπτης (5/10), η Ρούλα Ρέβη έδωσε το παρών σε εκδήλωση που πραγματοποίησε γνωστή εταιρεία ρούχων και καλλυντικών και εκεί τη συνάντησαν οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών

Μέσα σ’ όλα, γνωστή φωτογράφος απάντησε στο αν θα παρουσίαζε κάποια εκπομπή μαζί με τον σύζυγό της, Αποστόλη Τότσικα, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ποιο είναι το μοναδικό «αγκάθι» στη σχέση τους.

Ρούλα Ρέβη – Όσα είπε για τον Αποστόλη Τότσικα στις
τηλεοπτικές κάμερες

«Δεν έχω τόση εμπειρία στο θέμα της τηλεόρασης, αλλά αν θα ήταν κάτι που θα μου ταίριαζε μπορεί και ναι. Παρουσίαση εκπομπής lifestyle όχι (σ.σ. δεν θα έκανα με τον σύντροφό μου), γιατί πιστεύω ότι δεν το έχει ο Αποστόλης όχι εγώ, αλλά σε παιχνίδια που είναι φοβερός γιατί το κάνουμε και για πλάκα στο σπίτι ας πούμε που κάνει τον παρουσιαστή ναι, αλλά εκεί δεν το έχω εγώ. Οπότε ίσως θα ήταν πάρα πολύ ωραία ιδέα να κάνουμε μαζί ταξίδια, που μας αρέσει αυτό. Αυτό θα ήταν το μοναδικό που θα έβλεπα να κάνουμε», είπε αρχικά η Ρούλα Ρέβη.

Στη συνέχεια, η γνωστή φωτογράφος αποκάλυψε: «Συνήθως τσακωνόμαστε για την οδήγηση. Είναι το μόνο μας αγκάθι στη σχέση αυτή. Εγώ πιστεύω ότι οδηγώ πολύ καλύτερα από όλη τη Γη, οπότε όταν οδηγεί εκείνος νομίζω ότι του σπάω τα νεύρα».

Διαβάστε επίσης:

Μαίρη Χρονοπούλου: Ο πρώην σύντροφός της, Νίκος Σταγόπουλος, «λύγισε» on air για την απώλειά της -«Ήταν μάγκας»

Γιάννης Ιωαννίδης: Σε κλίμα συγκίνησης η κηδεία του -Βίντεο

Ελένη Μενεγάκη: Η δύσκολη στιγμή στην καριέρα της -«Έχω φτάσει σε παθολόγο, έχω συγκεκριμένη περίοδο στο μυαλό μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα