Φάρμα: Αυτό είναι το πρώτο ζευγάρι του ριάλιτι!

Στο τελευταίο επεισόδιο της «Φάρμας» που παρουσιάζει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο Star, η Νάσια Ευαγγελάτου τραυματίστηκε στο χέρι. Τη στιγμή εκείνη, ο συμπαίκτης της Σπύρος Κοσμάς έρεξε δίπλα της προκειμένου να δει τι έπαθε και να της συμπαρασταθεί.

Το πρωί της Παρασκευής 6/10 ο Χάρης Λεμπιδάκης αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» ότι οι δυο τους είναι το πρώτο ζευγάρι του ριάλιτι.

«Έχουν έρθει αρκετά κοντά. Είναι η πρώτη σχέση που άρχισε να φτιάχνεται και να καλλιεργείται μέσα στο ριάλιτι», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

Μάλιστα, η Μαρία Περπινιά που αποχώρησε πρόσφατα από το παιχνίδι, επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του.

Νάσια Ευαγγελάτου (30 ετών)

Η Νάσια εργάζεται ως personal trainer, ενώ για 13 χρόνια υπήρξε αθλήτρια του water polo, με αρκετές διακρίσεις στο ενεργητικό της. Αν και «κορίτσι της πόλης», η εμπειρία της «Φάρμας» την ενθουσιάζει, αρκεί να μην έρθει αντιμέτωπη με «ενοχλητικά» ζωύφια, έντομα και τρωκτικά. Η ίδια δηλώνει ανταγωνιστική αλλά με ομαδικό πνεύμα και αν χρειαστεί να «κουβαλήσει» την ομάδα στην πλάτη της θα το κάνει. Άλλωστε, αν κάτι απεχθάνεται είναι τους ανθρώπους που δεν υπολογίζουν το σύνολο. Στη «Φάρμα» σκοπεύει να παίξει τόσο άμυνα όσο και επίθεση. όπου χρειαστεί, αφού στοχεύει με πάθος στη νίκη.

Σπύρος Κοσμάς (35 ετών)

Ο Σπύρος από τη Χαλκίδα αποφάσισε να αφήσει το τιμόνι της νταλίκας και να πιάσει την τσάπα της «Φάρμας». Έχει μάθει να αντλεί ενέργεια μέσα από την αδρεναλίνη του πρωταθλητισμού, κάνοντας motocross, trekkinn, ορειβασία και κατακτώντας την κορυφή του Ολύμπου. Ο κυριότερος λόγος που δήλωσε συμμετοχή στη «Φάρμα» είναι τα αγωνίσματα. Μαθημένος σε ατομικά αθλήματα και ανταγωνιστικός έχει έρθει στη «Φάρμα» για να κατακτήσει τη νίκη.

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Σουξές: «Εργάστηκα ως κλόουν σε παιδικά πάρτι για βιοποριστικούς λόγους»

Ηλίας Βρεττός: «Σε χάσαμε από την μια στιγμή στην άλλη, η καρδιά μου έχει σκιστεί στη μέση»

Ευαγγελία Μουμούρη: “Όταν είδα πρώτη φορά τον εαυτό μου στην τηλεόραση ανέβασα πυρετό, ήμουν χάλια

Keywords
Τυχαία Θέματα