Μπότες και Φόρεμα: 6 έξτρα στιλάτοι συνδυασμοί που θα λύσουν τα χέρια μας

18:46 6/10/2023 - Πηγή: InStyle

Κάθε πρωί μας βρίσκει στο ίδιο δίλημμα: τι να φορέσουμε; Η αναζήτηση του τέλειου ντυσίματος μπορεί να είναι μια πρωινή περιπέτεια γεμάτη αναστολές και αμφιβολίες.

Ωστόσο, με την έλευση του φθινοπώρου, υπάρχει ένας συνδυασμός που μας σώζει από την αμηχανία της επιλογής. Αναφερόμαστε στο απόλυτα εντυπωσιακό δίδυμο «φόρεμα-μπότες», ένας συνδυασμός που ποτέ δεν προδίδει το στιλ μας.

Το μαγικό αυτό ταίριασμα παραμένει αναντίρρητα ευέλικτο, ενδείκνυται για πολλές περιστάσεις και μπορεί να προσαρμοστεί σε διάφορα

στιλ και μήκη. Είναι ο ορισμός της στιλάτης ευκολίας, και οι επιλογές είναι πραγματικά ατελείωτες.

Καφέ Μονοχρωμία

Κλασικός συνδυασμός και υπερβολικά κομψός. Επιλέξτε ένα μίντι φόρεμα σε κλος γραμμή, το οποίο θα αγκαλιάζει αρμονικά το σώμα σας και συνδυάστε το με δερμάτινες μπότες στην ίδια απόχρωση. Η συμφωνία των καφέ τόνων θα δημιουργήσει μια άψογη και ενδιαφέρουσα εμφάνιση που αν μη τι άλλο θα εντυπωσιάσει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Franny (@frannfyne)

Μόκα ή Σοκολάτα: Το street style «βάφεται» σε αποχρώσεις του καφέΑγαπητή Μαρινιέρα

Μια πιο ρομαντική και… ναυτική επιλογή είναι το πλεκτό φόρεμα μαρινιέρα, που αναδεικνύει τη θηλυκότητά όπως κι αν φορεθεί. Συνδυάστε το λοιπόν, με μαύρες μπότες για μια εμφάνιση που αναδεικνύει τον προσωπικό σας χαρακτήρα και ξεπορτίστε από το σπίτι με το πιο εύκολο outfit της σεζόν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rachael Keegan (@bubblyaquarius)

Ρομαντικό Πανκ

Ανακαλύψτε την πανκ πλευρά σας με ένα λευκό φόρεμα διακοσμημένο με δαντέλες και ασυμμετρίες. Συνδυάστε το με βινύλ flat αρβύλες για να δώσετε μια ανατρεπτική νότα στην εμφάνισή σας και κάντε «μπαμ» στο street style.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Style Stalker (@thestylestalkercom)

Lady In Prints

Για μια πιο διακριτική προσέγγιση, επιλέξτε ένα σατινέ φόρεμα με μοτίβα και συνοδεύστε το με καστόρ μπότες. Αυτή η εμφάνιση αναδεικνύει την κομψότητα, προσθέτοντας όμως μια άγρια πινελιά από την αγαπημένη Δύση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Style Stalker (@thestylestalkercom)

Αυτά είναι τα παπούτσια που φορούν το φετινό φθινόπωρο οι ΓαλλίδεςColor Splash

Ξεχωρίστε στο πλήθος με ένα φόρεμα σε έντονο χρώμα και μπότες από βινύλ. Αυτή η εμφάνιση δημιουργεί μια έκρηξη χρωμάτων που θα κλέψει τις εντυπώσεις και αν θέλετε ιδέες, το κόκκινο θα «παίξει» πολύ!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Viktoriia Bogodist (@vi_bogodist)

Trendy Trench Coat

Κι επειδή, φθινόπωρο έχουμε, φορέστε την καμπαρντίνα σας κλειστή σαν φόρεμα με animal print μπότες! Σύνολο αινιγματικό, cool και άκρως μυστηριώδες που υπόσχεται να σας βάλει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στο άψε σβήσε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATYA TOLSTOVA | NYC INFLUENCER (@katyatolstova)

Μποτάκια: Πώς θα τα φορέσετε χωρίς να σας «κόβουν» το πόδι

Keywords
Τυχαία Θέματα