Μαίρη Χρονοπούλου: Ο πρώην σύντροφός της, Νίκος Σταγόπουλος, «λύγισε» on air για την απώλειά της -«Ήταν μάγκας»

Η Μαίρη Χρονοπούλου «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών και ο θάνατός της βύθισε στη θλίψη τους οικείους της και τους ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου.

Με αφορμή αυτό το τόσο θλιβερό γεγονός, ο πρώην σύντροφος της ηθοποιού, Νίκος Σταγόπουλος, μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» και προχώρησε σε μια άκρως συγκινητική εξομολόγηση.

Ο ίδιος δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή του και ξέσπασε σε δάκρυα…

Η συγκινητική εξομολόγηση του Νίκου Σταγόπουλου στον αέρα της ΕΡΤ

«Θα

ήθελα πρώτα απ’ όλα να ζητήσω συγγνώμη από όλες τις άλλες εκπομπές και τα κανάλια γιατί ομολογώ ότι με τίμησαν και με έχουν καλέσει όλοι. Επέλεξα εσάς, ξέχωρα ότι είστε στο κρατικό κανάλι, γιατί σας συμπαθούσε ιδιαίτερα. Θα ήθελα μόνο σαν επίλογο να της αφιερώσω ένα τραγούδι γιατί την είχαμε συζητήσει αυτή την στιγμή», είπε αρχικά ο Νίκος Σταγόπουλος.

Και συνέχισε: «Κάποια στιγμή ξέραμε ότι θα συμβεί αυτό το πράγμα. Μάλιστα, εγώ της έλεγα πως “θα φύγω πρώτος, μην ανησυχείς. Με είχε παρακαλέσει, όταν θα έρθει αυτή η στιγμή, να της βάλω ένα τραγούδι. Το “Άγγελος, αρχάγγελος” του Δημήτρη Μητροπάνου, γιατί η Μαίρη ήταν μάγκας και σαν μάγκας ήθελε να φύγει πάνω απ’ όλα.

Της άρεσε αυτό το τραγούδι, της άρεσε. Μέσα στα λόγια του θα βρείτε πολλά. Δεν ήθελα τόσο να το κοινοποιήσω όσο να της το κάνω πράξη. “Να είσαι κοντά μου εκείνη την ώρα, να πιείς ένα κρασάκι, να καπνίσεις ένα τσιγάρο και να μου βάλεις αυτό το τραγούδι”, είχε πει», ανέφερε με τρεμάμενη φωνή ο Νίκος Σταγόπουλος, με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου να μην κρύβει τη συγκίνησή της.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Ιωαννίδης: Σε κλίμα συγκίνησης η κηδεία του -Βίντεο

Ελένη Μενεγάκη: Η δύσκολη στιγμή στην καριέρα της -«Έχω φτάσει σε παθολόγο, έχω συγκεκριμένη περίοδο στο μυαλό μου»

Μαίρη Χρονοπούλου: Γνωστοί Έλληνες την αποχαιρετούν και συγκινούν με τα λόγια τους -«Τώρα θα παίζει με τον θίασο του παραδείσου»

Keywords
Τυχαία Θέματα