Μαριάντα Πιερίδη: Η απάντηση για την κρίση στον γάμο της και η αποκάλυψη της Φαίης

Ένα δημοσίευμα μέσα στο Σαββατοκύριακο ανέφερε πως η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης περνούν κρίση στον γάμο τους. Η κάμερα της εκπομπής «Fay’s time» με τη δημοσιογράφο Σοφία Ραπτοπούλου συνάντησε την τραγουδίστρια και εκείνη ρωτήθηκε σχετικά με την προσωπική ζωή της.

Εμφανώς αμήχανη η Μαριάντα Πιερίδη απάντησε με ευγένεια στη δημοσιογράφο, δηλώνοντας πως δεν θέλει να τοποθετηθεί δημόσια για ένα τόσο λεπτό ζήτημα όσο είναι ένας γάμος ή γενικότερα η προσωπική

ζωή.

Η Μαριάντα Πιερίδη για την κρίση στον γάμο της

Όταν ρωτήθηκε για τα δάκρυά της στο «Καλοκαίρι yes» με το τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου «Δε ντράπηκες» μέσα στον Αύγουστο, η τραγουδίστρια αρκέστηκε να αναφέρει: «Συμβαίνουν και αυτά. Δεν μπορώ να σου πω. Είμαι μια χαρά».

Η Φαίη για την κρίση στον γάμο της Μαριάντας Πιερίδη

Μετά την προβολή του βίντεο, η Φαίη πήρε τον λόγο και σχολίασε τα δημοσιεύματα περί κρίσης στον γάμο της Μαριάντας Πιερίδη και του Δημήτρη Κατριβέση, λέγοντας πως γνωρίζει τι έχει συμβεί και στέλνοντας ένα μήνυμα όλο νόημα στην τραγουδίστρια.

«Έχω στενοχωρηθεί πολύ για τη Μαριάντα. Είναι μια κοπέλα που δεν έχει την τηλεοπτική εμπειρία να το κρατήσει εκτός, βέβαια αυτό έχει να κάνει και με τον χαρακτήρα όχι με την εμπειρία.

Δεν έχει πει τίποτα αλλά βλέπεις ότι έχει μπλοκάρει και δε μπορεί να τοποθετηθεί. Πληγωμένη είναι η Μαριάντα Πιερίδη. Επειδή εγώ ξέρω τι έχει συμβεί, δεν χρειάζεται να στενοχωριέσαι. Δεν αξίζει…», ήταν τα λόγια της Φαίης.

Διαβάστε ακόμα:

 Κατερίνα Καινούργιου: «Ο Κασσελάκης είναι πιο ωραίος από τον Μητσοτάκη»

 Γιώργος Λιανός: «Δεν θα έκανα μαζί με τον Αρναούτογλου πρωινή εκπομπή γιατί δεν θέλω εγώ το πρωινό»

 Ελευθερία Αρβανιτάκη: Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια

Keywords
Τυχαία Θέματα